16:41 SPORTLÖVÉSZET: Az arnhemi 10 méteres Európa-bajnokságon Péni istván jól szerepelt: a junior férfi puskások között lett második. » 16:28 ASZTALITENISZ: Majoros Bence négy közé jutott egyesben az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 16:17 VÍVÁS: Hetedik helyen végzett a női párbajtőrcsapat a maribori junior Európa-bajnokságon. » 15:53 ÚSZÁS: Plagányi Zsolt Cseh László új edzője elmondta honlapunknak, hogy a fiatal versenyzőket ösztönzi hogy együtt szelhetik a habot a klasszissal; az ifjaknak az olimpiai ezüstérmes szívesen is segít. » 15:39 ASZTALITENISZ: Fehér Orsolya nyolc közé jutott egyesben az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 15:14 SPORTLÖVÉSZET : Péni István ezüstérmet nyert a junior férfi puskások között az arnhemi 10 méteres Európa-bajnokságon. » 15:09 LABDARÚGÁS: Az U17-es válogatott ismét legyőzte a finneket Telkiben. » 15:01 VÍVÁS: Hatodik helyen végzett a női tőrcsapat a maribori junior Európa-bajnokságon. » 14:32 ASZTALITENISZ: Bruckner Máté és Majoros Bence is nyolc közé jutott egyesben az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 14:26 ASZTALITENISZ: Imre Leila és Fehér Orsolya is a 16 közé jutott egyesben az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 13:44 KÉZILABDA: Vetési Iván nem indul az elnöki posztért, Kocsis Máté polgármestert javasolja maga helyett. » 13:33 LABDARÚGÁS: Pazar gólt szerzett Jordan Larsson (17) a Svéd Kupában (videóval). » 13:30 LABDARÚGÁS: Sajtótájékoztató keretében bemutatkozott az újságíróknak az MLSZ új sportigazgatója, a német Bernd Storck, aki nem akar megmondó ember lenni, csak segíteni szeretne. » 13:01 KÉZILABDA: Március 14-én rendezik meg Budapesten a második Országközepe-kupát. » 12:31 ASZTALITENISZ: Bruckner Máté és Majoros Bence is tizenhat közé jutott egyesben az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 12:03 LABDARÚGÁS: Felismerhető stílust szeretne az új sportigazgató. » 11:44 SAKK: Spanyolországban az iskolákban bevezetik a kötelező sakkoktatást, a vizsgálatok szerin az észjátékkal foglalkozó diákok tanulmányi eredménye csaknem húsz százalékkal javult. » 11:30 ASZTALITENISZ: A Bruckner Máté, Majoros Bence és a Fehér Zsófia, Imre Leila ifjúsági páros is a nyolc között búcsúzott az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 11:23 LABDARÚGÁS: Fiatal belga tehetségeket figyeltet José Mourinho. » 10:40 RÖPLABDA: Szombaton rendezik meg a RÖAK minikupát Kaposváron. » 10:21 ASZTALITENISZ: Bruckner Máté győzelemmel nyitott a főtáblán az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. »
10:19 TENISZ: Spéder Eszter két játszmában kikapott az első kiemelttől a csehországi U16-os viadal első körében.
10:01 ÚSZÁS: Az egyesületi támogatás felosztásáról és a serdülőbajnokságról döntött az elnökség. » 09:30 ALPESI SÍ: Szöllős Benjámin osztrák síiskolában tanul; mától a norvégiai ifjúsági világbajnokságon igyekszik minél jobb eredményt elérni. » 09:30 KÉZILABDA: Sima meccsen nyert az FTC a Békéscsaba ellen a két női korosztályos NB I-ben. » 09:00 KOSÁRLABDA: Az U17-es világbajnokságon bronzérmes csapatból csupán Kiss Virág került be Stefan Svitek 24-es keretébe. »
03.04.
22:33 ASZTALITENISZ: Lignanóban az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon tegnap az ifjúságiak álltak az asztalhoz, a mieink szereplésére nem lehet panasz. » 22:05 JÉGKORONG: A Fehérvár szétlövésben győzte le a MAC-ot az U16-os bajnokság döntőjének második mérkőzésén. » 21:50 VÍVÁS: A junior Európa-bajnokságon jól jött volna a magyaroknak az idegnyugtató, ugyanis a férfi párbajtőr- és tőr-, valamint a női kardcsapat tagjai fantasztikus izgalmas napon vannak túl. » 21:44 JÉGKORONG: A Fehérvár nyert, a MAC és a Vasas kikapott az EBJL negyeddöntőjének első mérkőzésén. » 21:28 KÉZILABDA: A Porto fiatal cseh játékosát, Michal Kasalt, aki szerepelt a Barcelonában is, egyre többször honfitársához, a 2010-ben a világ legjobbjának választott Filip Jichához hasonlítják. » 20:50 KÉZILABDA: Legyőzte a NEKA 2 a Ceglédet a fiú ifjúsági bajnokságban. » 20:03 ASZTALITENISZ: A Majoros Bence, Bruckner Máté és a Fehér Zsófia, Imre Leila kettős is nyolc közé jutott az ifi párosok versenyében az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 19:26 LABDARÚGÁS: A rendőrség is foglalkozni fog a Hőgyészi SE–Bölcskei SE megye III-as meccsen történtekkel; az egyik hazai játékos olyan súlyosan megsérült, hogy ki kellett venni a lépét. » 18:44 ASZTALITENISZ: Bruckner Máté és Fehér Orsolya hibátlan mérleggel zárta a csoportkört az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 18:29 VÍVÁS: Ezüstérmet szerzett a férfi párbajtőrcsapat a maribori junior Eb-n. » 17:51 SPORTLÖVÉSZET: Remekül kezdték a magyarok a hollandiai 10 méteres Európa-bajnokságot: két számban is aranyérmet szereztek » 17:22 LABDARÚGÁS: Nagyarányú vereséget szenvedett az U18-as válogatott az olaszoktól felkészülési mérkőzésen. » 16:54 SPORTLÖVÉSZET: Gáspár Lalita nyerte a juniorok légpuskaversenyét az arnhemi 10 méteres Európa-bajnokságon. » 16:43 MŰKORCSOLYA: Tóth Ivett nem mutathatja be kűrjét a tallini junior-világbajnokságon. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: gyors@utanpotlassport.hu