UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2012-10-01 23:01

Lilla-ciklus

Javított tavalyi második helyén a debreceni Lilla téri általános iskola, megnyerte a szeptember 29-én rendezett juniorbajnokságot. A torna legjobb férfi játékosa is a Lilla téri Varga Zsombor lett, míg a fair play díjat a budapesti Németh gimnázium Purple Jam-csapata kapta.

Sajó Annamária A Honvéd sporttelepén rendezett juniorbajnokságon a Fazekas Gimnázium esélyes lehetett volna a címvédésre. A tavalyi viadalon a debreceni Lilla téri suli és a fővárosi Németh László Gimnázium végzett mögötte.
Meglepetésre azonban a Fazekas az utolsó pillanatban visszavonta a nevezését, mert nem állt össze elég frizbis, és nem tudott csapatot kiállítani. A hajdúsági és másik budapesti iskoláknak így nem kellett trónfosztásra készülniük. De a győzelem testvéries megosztásáról szó sem lehetett! A Lilla tér a torna legjobb férfi játékosának választott Varga Zsombor vezérletével szerezte meg a bajnoki címet, a Németh gimnázium pedig kibérelte magának a dobogó további helyeit: a második fokára a Purple Jam, a harmadikra pedig a White Jam nevű csapat tagjai léphettek fel. A Purple további sikereknek is örülhetett, hiszen a legjobb női frizbisének Barczikai Noémit választották meg, és a csapat a fair play-díjat is hazavihette. A negyedik helyen a városi Hatvani István általános végzett, ötödikként pedig a Lilla tériek második csapata emelkedett a korongért.