UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2013-01-16 17:09

Visszavár a Partizan

Nagy lehetőség kapujába került Perl Zoltán: a 17 éves szombathelyi kosárlabdázót a Partizan tesztelte, és hamarosan újra a szerb csapattal edzhet.

UP-info Egy hétig edzhetett a belgrádi Partizan kiemelt U19-es csapatával Perl Zoltán. A fiatal szombathelyi játékos egy edzőmeccsen is szerepet kapott Alekszandar Bucsan szakvezetőtől.
– Az edzői stáb teljesen elégedett volt vele. Mindenben, így technikailag, taktikailag és fizikálisan is felvette a versenyt a szerb játékosokkal, ez pedig eddigi edzői, Váradi Attila és Váradiné Szarka Ildikó munkáját dicséri. Hasznosnak értékeljük a kint töltött időszakot, hiszen profi edzőkkel, kiváló körülmények között, nagyszerű kosárlabdás közegben lehettünk. Pár hónap múlva, a szezon végén újra látni szeretnék Zoltánt, akkor már a felnőttcsapat edzője, Dusko Vujosevics is megnézné – mondta Patonay Ádám, a kosarast képviselő menedzseriroda egyik tagja. Perl Zoltán így még biztosan a Szombathely játékosa marad, de egy korosztályt már ugrott, hiszen az U23-asok között szerepel. A 194 centis játékos a tavalyi Európa-bajnokságon az U18-as válogatott egyik legjobbja volt, 17,3 pontos és 5,7 lepattanós átlaggal zárt.