UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kerékpársportok

2013-05-02 14:15

Szavazz a versenymezre!

A futamokról már dönthettek a leendő résztvevők, most a kupasorozat mezére lehet voksolni. A legszerencsésebb szavazó a Nyugat Maraton-kupa első futamán már abban a mezben versenyezhet, amit megnyert. A sorozatot ranglistaversennyé minősítette a szakági szövetség.

SAJTÓKÖZLEMÉNY – Nyugat Maraton-kupa. „A Te mtb-maratonod”, azaz a Nyugat Maraton-kupa első futamát (Zirc, 06.23) ranglista verseny szintre emelte az MMTBSZSZ. Elkésztettük a mezterveket és tartjuk magunkat ahhoz, amit az induláskor kitűztünk: nem mi akarjuk megmondani a tutit, hanem mindenben kikérjük a ti véleményeteket. Ezért kérünk benneteket, hogy kattintsatok, nézzétek meg a mezterveket, és szavazzatok. A mezeket a Gesu csapata készíti. A szavazók között mezt sorsolunk ki.
A mezterveket ITT lehet megtekinteni, illetve szavazni rájuk. A Nyugat Maraton-Kupa zirci futama ranglistaverseny lesz. Ezzel kapcsolatban Simon Gábor, a verseny és a kupasorozat főszervezője a következőket mondta: „Nagy megtiszteltetés, hogy megkaptuk a ranglistaverseny-minősítést. Bízom benne, hogy az indulókon kívül – akik nekünk a legfontosabbak – a szövetség is pozitív tapasztalatokkal megy el a futam után, így 2014-ben akár mindhárom versenyünk MK-futam is lehet. Fontos, hogy a ranglistaversennyé minősítés ne tántorítsa el azokat, akik csak egy jót akarnak tekerni Nyugat-Magyarországon, mert a versenyünk az igazolt versenyzők mellett az amatőröknek, túrázóknak is szól.” Nevezni ITT lehet a Nyugat Maraton Kupára és a zirci futamra.