UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tornasportok

2013-06-01 19:54

Első EYOF válogató: 1.Kardos Botond

A Tornacsarnokban rendezték az országos ranglista bajnokság csapatversenyét, illetve a serdülő és kistornász korcsoportok Budapest-vidék egyéni bajnokságát. Jó volt látni, hogy ezekben a korosztályokban is több versenyző indult, mint az előző években.

UP info Az csapatok két ifjúsági és három kadet korú versenyzővel voltak érdekeltek. Mindenki a saját korosztályának megfelelő szabadon választott gyakorlattal nevezhetett. Az utánpótlás szintjén csak ez a két korcsoport mutat be szabadon választott gyakorlatokat, a többiek előírt elemekkel szerepelnek.

A csapatverseny végeredménye: 1. FTC 2. KSI SE 3. Győr 4. BHSE

Az esemény az EYOF-ra készülők számára első válogatójának számított. A hollandiai Utrechtben július 14-19. között megrendezésre kerülő  Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál szabályai szerint fiú tornában az 1996-97-ben születettek indulhatnak. A versenyeken három fős csapatok szerepelnek. A válogatón egyéni összetettben és a szerenkénti eredmények alapján kiosztott helyezési pontok alapján alakul ki a végső sorrend.

Egyéni végeredmény: 1. Kardos Botond 52 pont 2. Dudás Norbert 28 pont 3. Bilics Bence 27 pont 4. Fehér Márk 14 pont 5. Vida Kornél 9 pont