UtánpótlásSport
2024. március 19.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2014-10-23 15:02

Bejött a váltás

A 19 éves Stefan Cavor egyre több lehetőséget kap a Csurgói Kézilabda Klub első csapatában, ráadásul a montenegrói felnőttválogatott bő keretébe is bekerült. A fiatal jobbátlövő szerint jó döntés volt az átigazolás - olvasható a klub honlapján.

UP-info – Szeptemberben, utolsóként érkezett hozzánk. Sikerült már beilleszkednie? – Kezdetben természetesen nehéz volt, hiszen nem ismerem a magyar nyelvet, de napról napra vált könnyebbé, így már nem okoz gondot. A csapatról egyébként csak jókat tudok mondani, szerintem jó úton járunk.  A társak és a vezetőedző egyaránt sokat segít, legyen szó bármiről.
stefan_cavor_cskk
stefan_cavor_cskk
– Sótonyi Lászlóval az angol mellett spanyolul is tud kommunikálni. Ez mekkora előnyt jelent? – Igen, nagy könnyebbség, hiszen mind a ketten jól beszélünk spanyolul. Többnyire ezt a nyelvet használjuk, de azt is próbálnom kell megérteni, amit magyarul szeretne közölni velem. – A felnőttegyüttesen kívül a második csapatban is szerepet kap. Ez plusz teher? – Nem, inkább lehetőség, hogy több tapasztalatot szerezzek – Celjében a felnőttek között nem sokszor jutott szóhoz, itt viszont igen, ráadásul egyre többször. Így nézve jó döntés volt Csurgóra igazolni? – Azt gondolom, hogy jó váltás volt nekem, de természetesen erről véglegesen csak később lehet bármit is mondani, hiszen csak valamivel több, mint egy hónapja érkeztem. – A napokban újra bekerült a montenegrói felnőttválogatott bő keretébe. Meglepte? – Meglepetés volt most, de egyben nagy öröm is. Mindig nagy megtiszteltetés, amikor a hazámért játszhatok. (A teljes interjút  a klub honlapján olvashatja.)