UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Cselgáncs

2015-01-26 17:04

Utánam! a vendég: Tóth Krisztián

Tóth Krisztián felnőtt vb-ezüstérmes és junior-világbajnok cselgáncsozó lesz a vendége Buda Márton Utánam! című utánpótlássport-műsorának kedd este a Kultúrfitneszben.

UP-info Buda Mártont legtöbben a Felkelés vezéreként ismerik, azt kevesebben tudják róla, hogy szívügye az utánpótlássport. Kezdetben a Petőfi rádió reggeli műsorában, a Talpra magyarban foglalkozott a témával. Ez mostanra oly annyira kinőtte magát, hogy keddenként este 20 órától a Kultúrfitneszben már másodszor kerül az éterbe az Utánam! című fiatal sportolókkal foglalkozó magazinja, amelynek honlapunk a szakmai partnere.
Tóth Krisztián
Tóth Krisztián
A rádiós műsorvezető az első adásban az ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőrözővel, Esztergályos Patrikkal beszélgetett, január 27-én a cselgáncsozó Tóth Krisztián lesz a vendége. A KSI húszéves tehetsége a 2014-es évben sikert sikerre halmozott, és jó úton halad a célként megjelölt állomás felé, amely nem más, mint Rio. Az egyórás műsor alatt a pályafutása eddigi legnagyobb eredményein túl szó esik a jövőbeli tervekről, megtudhatjuk, kinek a hatására választotta a cselgáncsot és mi jelentette karrierjében a mélypontot. A fiatal sportoló teljesítményét meghívott vendégeként  Barcelona olimpiai ezüstérmes dzsúdósa, Hajtós Bertalan értékeli.