UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Tenisz

2015-02-09 10:12

Utánam! A vendég Gálfi Dalma

Több rangos korosztályos verseny győztese, a legutóbb az Australian Open juniorversenyében elődöntős teniszező, Gálfi Dalma lesz Buda Márton vendége az Utánam! című utánpótlássport-műsorban, amelyet kedd este hallgathat meg a Petőfi Rádión.

UP-info Amennyiben valaki nem csak reggel, a Talpra magyar!-ban, a felkelés vezéreként kíváncsi Buda Mártonra, érdemes, hogy kedd este nyolckor is a Petőfi Rádióra tekerjen vagy kattintson.
galfi_zador_peter_huntennis
galfi_zador_peter_huntennis
A népszerű műsorvezető ugyanis, a szenvedélyének hódolva, utánpótlássport-műsort hívott életre, Utánam! címmel, amelyben hétről hétre egy-egy kiemelkedően eredményes ifjú sportolót mutat be. A rádiós első vendége az ifjúsági olimpiai bajnok vívó, Esztergályos Patrik volt, őt a judós junior-világbajnok Tóth Krisztián követte, majd a kiskunhalasi ifjúsági Eb-első úszó, Juhász Adél szólt a mikrofonba. A honlapunk szakmai támogatásával létrejött műsor negyedik adásában a nemrég az Australian Openen juniorversenyében elődöntős Gálfi Dalma teniszező szerepel, aki a múlt héten a felnőttek között, a Fed-kupában is bemutatkozhatott. Az adásnak hagyományosan vendége egy-egy korábbi sikeres sportoló is. Buda Márton a 16 éves tehetség mellett az 1986-ban Martina Navratilovával párosban Roland Garros-győztes Temesvári Andreával beszélget. A műsor kedd este, nyolckor, a Kulturfitneszben kerül az éterbe a Petőfi Rádión.