UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2015-03-04 22:33

Két páros a nyolcban

Két magyar páros is nyolc közé jutott az olasz nemzetközi asztalitenisz utánpótlás-bajnokságon. Bruckner Máté és Fehér Orsolya hibátlan teljesítménnyel, míg Molnár István egy vereséget szenvedve jutott egyesben a főtáblára.

Up-info A Majoros Bence, Bruckner Máté és a Fehér Zsófia, Imre Leila kettős is nyolc közé jutott az ifjúsági párosok versenyében az olasz nemzetközi asztalitenisz utánpótlás-bajnokságon. Egyesben a fiúk mezőnyében Bruckner és Molnár István is sikerrel vette a csoportkört, míg a lányoknál ez Fehér Orsolyának sikerült. Majoros Bence és Imre Leila kivételével – akik kiemeltek a versenyen – minden magyar érdekelt volt az ifjúságiak egyes viadalának csoportkörében. Bruckner Máté és Fehér Orsolya hibátlan teljesítményt nyújtva jutott a főtáblára, míg Molnár István két győzelemmel és egy vereséggel csoportmásodikként csatlakozott hozzájuk.
Bruckner Máté és Majoros Bence
Bruckner Máté és Majoros Bence
Kovács Sebestyénnek, illetve Hartbrich Leoniénak és Fehér Zsófiának azonban ez nem sikerült: mindannyian egy győzelemmel és két vereséggel fejezték be a csoportkört Ők a vigaszágon folytathatják. A 32 közé kerülésért Molnár a német Engemannal, míg Bruckner azzal a görög Szguropulosszal mérkőzik, akit a cseh nemzetközi bajnokságon a csoportkörben simán legyőzött, ám párosban Damianusszal az oldalán megtréfálta a Majoros, Bruckner kettőst. Lignanóban elkerülte őket, miután a görögök a 32 között búcsúztak, a magyar duó viszont már a nyolc között van. A tizenhat közé jutásért a spanyol Perez, Soria kettőst 3-0-ra, a nyolcaddöntőben a belga-szlovák Darcis, Kopanyi párost 3-2-re győzte le. Az elődöntőbe kerülésért az olasz Bressan, Piccolin duóval mérkőznek. Kovács Sebestyén és Molnár István ellenben párosban már befejezte a versenyt: a nyolcaddöntőben az orosz Csernov, Kiszelev duó búcsúztatta 3-1-el. Nem úgy Imre Leila és Fehér Zsófia. A fiúkhoz hasonlóan ők is a párosverseny negyeddöntőjében várják a folytatást. Az oda vezető úton a 32 között az olasz Micolaucich, Pianca kettőst verték 3-1-re, majd a nyolcaddöntőben a szlovák Jantosova, Urikova duót múlták felül ugyanennyire. Az elődöntőbe jutásért a Lung, Zhu, belga-hongkongi duóval játszanak. A Fehér Orsolya, Hartbrich Leonie kettőst a tizenhat között a hongkongi Liu, Mak páros búcsúztatta 3-0-val. A részletes eredmények ITT megtekinthetők.