UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2015-05-04 15:22

Utánam! A vendég: Mócsán Bálint

A juniorbajnoki döntőben ihletett formában szereplő MAFC-kosaras, Mócsán Bálint lesz Buda Márton vendége kedden este nyolctól az MR2 Petőfi Rádió immár hagyományos, Utánam! című utánpótlás-magazinjában. A játékos vendége Mészáros Lajos.

UP-info Ahogy azt január közepe óta megszokhattuk, kedden ismét a korosztályos sport egyik kiugró egyénisége mutatkozik be az MR2 Petőfi műsorában. A felkelés vezéreként ismert és elismert Buda Márton ezúttal a MAFC kosárlabdacsapatának egyik kiváló játékosát, a Mócsán Bálintot kapta a mikrofonvégre.
mocsan_balint02_rebay_viktor
mocsan_balint02_rebay_viktor
A 17 éves játékos nemrég elképesztő teljesítménnyel rukkolt elő, hiszen a Pécsen rendezett juniorbajnoki nyolcas döntő fináléjában 48 pontot szerzett, ezzel oroszlánrészt vállalt a Vasas elleni, aranyérmet jelentő sikerből. A korosztályos válogatott játékos produkcióját minden szakember dicsérte, köztük Mészáros Lajos, a férfiválogatott korábbi szakvezetője, aki jelenleg a kosárlabda-szövetségben az utánpótlásért felel, és vendégként elkísérte Mócsánt. Buda Márton a korábbi adásokban is a korosztályos sport legjobbjait mutatta be a hiánypótló műsorban. Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok vívó, Tóth Krisztián junior-világbajnok cselgáncsozó, az ifjúsági Eb-első Juhász Adél úszó, az Australian Openen egyesben elődöntős teniszező, Gálfi Dalma, az ifjúsági olimpiai ezüstérmes sportlövő, Péni István, a kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok úszó, Szilágyi Liliána, az ifjúsági vb-ezüstérmes vízilabdázó, Gurisatti Gréta, a junior vb- és Eb-győztes vívó, Márton Anna, az ifjúsági olimpiai ezüstérmes tornász, Kardos Botond. a felnőtt ralikrossz Eb-n versenyző Marton Gergely, a rövid pályás gyorskorcsolya vb-n a váltóval ezüstérmes testvérpáros, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang. Továbbá az U21-es Eb-n aranyérmes karatéka, Hárspataki Gábor, az U23-as Eb-bronzérmes birkózó, Lévai Zoltán, a junior világ- és Európa-bajnok párbajtőröző, Bányai Zsombor is járt a stúdióban. Legutóbb az FTC kézilabdázója, Faluvégi Dorottya szerepelt a műsorban. Mócsán Bálint, Mészáros Lajos és Buda Márton beszélgetését kedd este nyolc órától az MR2 Petőfi Rádión hallgathatja meg. A korábbi adásokat itt keresheti vissza.