UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2016-02-05 22:49

Folytatás a harmadikon

Huzsvár Erik és Ócsai Máté is bronzérmet szerzett az U13-as asztaliteniszezők mezőnyében a Molnár János-emlékversenyen. A német Mike Holló megduplázta az aranyérmeinek a számát.

Pusztai Viola Kedvelt szín a bronz a magyar fiú újonc asztaliteniszezők körében. Azt követően, hogy BVSC-Zugló Szőnyi úti termében zajló Molnár János-emlékverseny első napján Juhász Márk az U11-esek, Balogh Bence pedig az U12-esek mezőnyében végzett a harmadik helyen, az U13-asok viadalán is a dobogó harmadik fokára állhattak fel a hazai versenyzők.
Két magyar állhatott fel a dobogó harmadik fokára Fotó: Karikás Gábor
Két magyar állhatott fel a dobogó harmadik fokára Fotó: Karikás Gábor
Így többes számban, hiszen ami a saját korosztályában nem sikerült Huzsvár Eriknek, az összejött az egy évvel idősebbek mezőnyében. A KSI SE ígéretét az elődöntőig vezető úton csak az angol Jamie Liu tudta megszorongatni a nyolc között, akit 3-2-re győzött le. A döntőbe jutásra azonban nem volt esélye az U12-es bajnok német Mike Holló ellen. A másik ágon Ócsai Máté magabiztosan, szettveszteség nélkül menetelt előre, de végül a ceglédi fiúnak is az elődöntőben fejeződött be a verseny. Ez pedig azt jelentette, hogy mindkét magyar játékos bronzéremmel zárta az U13-asok küzdelmeit. A bajnok Holló lett, a döntőben 3-2-re múlta felül a horvát Ivor Bant, s megszerezte második aranyérmét. Szombaton a serdülők viadalát rendezik, amely a hagyományos gyertyafényes megemlékezéssel zárul. A zuglói klub így emlékezik évről évre az 1995-ben tragikus autóbalesetben elhunyt játékosára, Molnár Jánosra. A részletes eredmények ITT megtekinthetők.