UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Tekvondó

2016-04-27 12:49

Családi tragédia

Feltehetően szén-monoxid mérgezés okozta a tízéves taekwondós, Paulik Csaba és édesanyja halálát cinkotai otthonukban. A sárgaöves sportoló a hét végén vett rész az első versenyén…

UP-info Tragikus hírről számolt be a Magyar Taekwondo Szövetség honlapja: feltehetőleg szén-monoxid mérgezésben elhunyt a tízéves sportoló, Paulik Csaba és az édesanyja. A Proaktív Taekwondo Klub sárgaöves versenyzőjének a hétvégi formagyakorlat országos bajnokság volt az első megméretése.
Csabika
Csabika
A fővárosi hivatásos tűzoltókat kedden riasztották a cinkotai családi házhoz, ahol rátaláltak a két elhunytra. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egység kimutatta a veszélyes gáz jelenlétét a házban működő gázkészülékek körül, feltehetőleg a szén-monoxid magas koncentrációja okozta a mérgezést. „Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kissrác volt – fogalmazott Hasitz Márta klubvezető. – Csabi az első tanítványaink egyike volt, és nagyon hozzánőtt a szívünkhöz. Most tett sikeres övvizsgát, mindig lelkesen dolgozott az edzéseken, és komolyan vette, amit csinált. Feketeöves versenyző akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, a formagyakorlat ob-ra, ahol Csabi nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki, és terveztük a folytatást. De nem így...” A Magyar Taekwondo Szövetség együttérzését és részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak, amihez szerkesztőségünk is szomorúan csatlakozik.