UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2016-06-11 09:26

Loncar oda – majd vissza (?)

Egy évre, kölcsönbe a spanyol Fraikin BM Granollershez került az NB I B keleti csoportjának a gólkirálya, a Mol-Pick Szeged 19 éves átlövője, Vladan Loncar.

UP-info Nagyjából másfél évvel ezelőtt örömmel számolt be maga a játékos és a Szeged is arról, hogy a 18. születésnapját akkortájt ünneplő Vladan Loncar másfél plusz kétéves szerződést kötött a Tisza-parti klubbal.
vladan_loncar
vladan_loncar
A 201 centiméter magasra nőtt bosnyák fiút már akkor is a jövő reménységének nevezték a szakemberek. A balátlövő ezt azóta részben igazolta, hiszen az idei szezonban a hátán vitte a Szeged NB I B keleti csoportjában szereplő, s végül ötödik helyen záró, U23-asok alkotta tartalékcsapatát: 26 mérkőzésen 169 gólt szerzett, s ezzel övé lett a gólkirályi cím. Az élvonalban azonban még kevés szerepet kapott, hét meccsen négy góllal jelentkezett. A spanyol első osztály legutóbbi kiírásában negyedik Granollers egy évre veszi kölcsön a Loncart: a lehetőség kiváló ugródeszka lehet, hiszen ha megállja a helyét az új csapatában, könnyen a Juan Carlos Pastor által irányított első kerethez vezethet vissza az útja.