Válassz másik sportágat:

03.26.
19:06 ASZTALITENISZ: A fiúk között a BVSC-Zugló, a lányoknál a Statisztika PSC nyerte meg az újonckorosztály Tatán rendezett országos csapatbajnokságát. » 09:14 ASZTALITENISZ: Az U11-esek között Szántosi Dávid és Tanács Nóra, az U13-asok mezőnyében Huzsvár Erik és Tölgyes Dorottya nyerte a MOATSZ-kupa országos újonc-ranglistaversenyt. »
03.23.
11:14 ASZTALITENISZ: Két utánpótláskorú játékos indulását is javasolta a szövetség a düsseldorfi egyéni világbajnokságon. »
03.18.
21:55 ASZTALITENISZ: Csak a férfiak küzdöttek meg az U21-es bajnokság érmeiért; egyesben az elsőszámú esélyes, Kovács Sebestyén, és párosban is ő – Sabján Gergellyel – nyerte az aranyat. » 20:38 ASZTALITENISZ: Kovács Sebestyén egyesben és párosban is megnyerte az U21-esek országos bajnokságát. »
03.16.
17:22 ASZTALITENISZ: Olyan kevesen jelentkeztek a hölgyek U21-es bajnokságára, hogy nem rendezik meg az egyes, a páros és a vegyes páros számot, így a férfiak versenyeit egy nap alatt, szombaton bonyolítják le. » 14:10 ASZTALITENISZ: A csekély számú nevezés miatt törölték a női egyes és páros, valamint a vegyes páros versenyszámot az U21-es ob-n. » 13:44 ASZTALITENISZ: András Csaba még csak 14 éves, de sorra hozza az érmeket a nemzetközi megméretésekről – munkatársunknak élményeiről és céljairól beszélt. »
03.12.
20:13 ASZTALITENISZ: András Csaba egyéniben első, a párosban Both Olivérrel harmadik lett a serdülők között az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 19:14 ASZTALITENISZ: András Csaba egyesben megnyerte a serdülők olaszországi nemzetközi versenyét. » 17:52 ASZTALITENISZ: András Csaba döntőbe jutott egyesben a serdülők között az olaszországi nemzetközi versenyen. » 17:11 ASZTALITENISZ: Bronzérmes lett párosban a serdülők között az András Csaba, Both Olivér kettős az olaszországi nemzetközi versenyen. » 16:21 ASZTALITENISZ: Az András Csaba, Both Olivér kettős elődöntőbe jutott párosban a serdülők között az olasz nemzetközi versenyen. » 14:57 ASZTALITENISZ: Ötből két magyar jutott a nyolc közé egyesben a serdülők Olaszországban zajló nemzetközi versenyén. » 14:43 ASZTALITENISZ: Három magyar kettős is nyolc közé jutott párosban a serdülők között az olasz nemzetközi versenyen. »
03.11.
22:23 ASZTALITENISZ: Az ifjúsági leánycsapat a szlovén együttes legyőzése után fennakadt a németeken, így bronzéremmel zárta az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokság második napját. » 16:13 ASZTALITENISZ: Bronzérmet szerzett az ifjúsági leánycsapat az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 12:07 ASZTALITENISZ: Érmes az ifjúsági leánycsapat a Lignanóban zajló olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. »
03.10.
21:57 ASZTALITENISZ: Csupán a Fehér Orsolya, Harasztovich Fanni, Hartbrich Leonie, Füle Kata alkotta leány ifjúsági csapatnak sikerült túljutni a csoportkörön az olasz nemzetközi asztalitenisz utánpótlás-bajnokságon. »
03.09.
20:39 ASZTALITENISZ: A tíz főtáblás magyar ifjúsági versenyző közül nyolcan kezdtek egyesben a 64 között az olasz nemzetközi asztalitenisz utánpótlás-bajnokságon. » 17:29 ASZTALITENISZ: Juhász Patrik is búcsúzott az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 15:32 ASZTALITENISZ: Juhász Patrik nyolc közé jutott a Lignanóban zajló olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 15:06 ASZTALITENISZ: Egyik magyar páros sem jutott elődöntőbe az ifjúságiak között az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. »
03.08.
22:28 ASZTALITENISZ: Remekül indult az ifjúságiak versenye az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon, két páros folytatja a negyeddöntőben, egyesben tíz magyar szerepel a főtáblán. » 20:13 ASZTALITENISZ: Tíz magyar szerepel a főtáblán az ifjúságiak egyes versenyében az olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. »
03.07.
13:55 ASZTALITENISZ: A magyar fiatalok jó formában várják a versenyt a szerdán kezdődő olasz nemzetközi utánpótlás-bajnokságon, közülük a napokban többen is remekeltek a felnőtt országos bajnokságon. »
02.21.
13:27 ASZTALITENISZ: András Csaba az ifjúságiak egyes versenyében nyert bronzérmet, míg Both Olivérrel a serdülő csapatversenyben ezüstig jutott a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. »
02.20.
16:33 ASZTALITENISZ: Újabb világszenzációt okozott a 13 éves japán Harimoto Tomokazu, aki az Új-Delhiben rendezett felnőtt World Tour-viadal döntőjéig jutott. » 15:30 AZ ÉV MŰHELYE DÍJ: A BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztálya korábban már többször is a jelöltek között volt a hónap legjobb műhelyének szóló elismerésre, mígnem októberben – egészen kiemelkedő sikersorozattal – révbe ért, így aztán az éves elismerés egyik jelöltje lett. »
02.19.
16:54 ASZTALITENISZ: Az elmúlt napok sikeres, ámde erőltetett menete után a magyar fiúk a serdülők egyéni versenyeiben már nem jutottak el az éremcsatákig a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 14:29 ASZTALITENISZ: A nyolc jelentette a végállomást András Csabának a francia utánpótlás-bajnokságon. » 12:54 ASZTALITENISZ: A magyar serdülőpáros a nyolc között búcsúzott a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokságon. » 12:02 ASZTALITENISZ: Harimoto Tomokazu (13) lehet minden idők legfiatalabb World Tour-verseny győztese a felnőttek között. » 11:52 ASZTALITENISZ: A serdülők között András Csaba maradt állva a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokságon. » 09:31 VASÁRNAPI RETRÓ: Az 1971-es nagojai asztalitenisz-világbajnokságon aranyérmet nyert a Klampár Tibor, Jónyer István kettős; akkor Tibor mindössze tizennyolc esztendős volt, viszont még ma, hatvannégy évesen is játszik a budapesti csapatbajnokságban. »
02.18.
21:56 ASZTALITENISZ: Csak az első kiemelt francia A együttes tudta (a döntőben) legyőzni az András Csaba és Both Olivér alkotta magyar serdülőcsapatot a francia utánpótlás-bajnokságon. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: gyors@utanpotlassport.hu
...hogy az asztalitenisz-történelem legtöbbszörös világbajnoka az 1929-től 1954-ig versenyző, magyar Barna Viktor, aki pályafutása során 22 alkalommal állhatott a vb-dobogó tetejére?