Válassz másik sportágat:

02.21.
13:27 ASZTALITENISZ: András Csaba az ifjúságiak egyes versenyében nyert bronzérmet, míg Both Olivérrel a serdülő csapatversenyben ezüstig jutott a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. »
02.20.
16:33 ASZTALITENISZ: Újabb világszenzációt okozott a 13 éves japán Harimoto Tomokazu, aki az Új-Delhiben rendezett felnőtt World Tour-viadal döntőjéig jutott. » 15:30 AZ ÉV MŰHELYE DÍJ: A BVSC-Zugló asztalitenisz-szakosztálya korábban már többször is a jelöltek között volt a hónap legjobb műhelyének szóló elismerésre, mígnem októberben – egészen kiemelkedő sikersorozattal – révbe ért, így aztán az éves elismerés egyik jelöltje lett. »
02.19.
16:54 ASZTALITENISZ: Az elmúlt napok sikeres, ámde erőltetett menete után a magyar fiúk a serdülők egyéni versenyeiben már nem jutottak el az éremcsatákig a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokságon. » 14:29 ASZTALITENISZ: A nyolc jelentette a végállomást András Csabának a francia utánpótlás-bajnokságon. » 12:54 ASZTALITENISZ: A magyar serdülőpáros a nyolc között búcsúzott a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokságon. » 12:02 ASZTALITENISZ: Harimoto Tomokazu (13) lehet minden idők legfiatalabb World Tour-verseny győztese a felnőttek között. » 11:52 ASZTALITENISZ: A serdülők között András Csaba maradt állva a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokságon. » 09:31 VASÁRNAPI RETRÓ: Az 1971-es nagojai asztalitenisz-világbajnokságon aranyérmet nyert a Klampár Tibor, Jónyer István kettős; akkor Tibor mindössze tizennyolc esztendős volt, viszont még ma, hatvannégy évesen is játszik a budapesti csapatbajnokságban. »
02.18.
21:56 ASZTALITENISZ: Csak az első kiemelt francia A együttes tudta (a döntőben) legyőzni az András Csaba és Both Olivér alkotta magyar serdülőcsapatot a francia utánpótlás-bajnokságon. » 21:23 ASZTALITENISZ: Alulmaradt a döntőben a magyar fiú-serdülőcsapat a francia utánpótlás-bajnokságon. » 19:47 ASZTALITENISZ: Három magyar is 16 közé jutott a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokság serdülőversenyében.  » 17:33 ASZTALITENISZ: Döntőbe jutott a magyar serdülőcsapat a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokságon. » 12:06 ASZTALITENISZ: Elődöntős a magyar fiúcsapat a Metzben zajló francia utánpótlás-bajnokságon. »
02.17.
22:07 ASZTALITENISZ: A legjobb nyolc között folytatja az András Csaba és Both Olivér alkotta csapat a francia utánpótlás-bajnokságon. » 19:04 ASZTALITENISZ: Az András Csaba és Both Olivér alkott magyar csapat a nyolc közé jutott a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokság serdülőversenyében. »
02.16.
19:25 ASZTALITENISZ: A döntőbe jutásért a nyolcadikként rangsorolt francia Bastien Remberttel mérkőzött a még serdülőkorú András Csaba a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokság ifjúsági mezőnyében, és alulmaradt, miáltal végül nagyon értékes bronzot nyert. » 18:45 ASZTALITENISZ: András Csaba bronzérmes lett a francia utánpótlás-bajnokságon. » 15:51 ASZTALITENISZ: András Csaba elődöntőbe jutott a francia utánpótlás-bajnokságon. » 14:15 ASZTALITENISZ: A nyolc között búcsúzott az András Csaba, Both Olivér páros a francia utánpótlás-bajnokságon. » 13:01 ASZTALITENISZ: András Csaba negyeddöntős a francia utánpótlás-bajnokságon. » 11:06 ASZTALITENISZ: Már negyeddöntős a magyar páros a francia utánpótlás-bajnokságon. »
02.15.
21:09 ASZTALITENISZ: A csoportmérkőzések után nem volt túl biztató a magyar asztaliteniszezők szereplése a francia utánpótlás-bajnokságon, két versenyzőnk mégis 16 közé jutott. » 20:21 ASZTALITENISZ: András Csaba egyesben 16 közé jutott a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokság ifjúsági versenyében. » 18:33 ASZTALITENISZ: A magyar versenyzők közül egyedül András Csaba jutott a főtáblára a francia nemzetközi utánpótlás-bajnokság ifjúsági versenyében. » 16:44 ASZTALITENISZ: Március 24-én, az újoncok versenyével indul az új rendszerű utánpótlás-csapatbajnokság. »
02.13.
14:58 ASZTALITENISZ: Egy, csak egy leány (páros) volt talpon Hodonínban, a cseh nemzetközi utánpótlás-bajnokságon, Menkő Veronika és Phan Viola harmadik lett, mindenki más gyakorlatilag a „futottak még”-kategóriába sorolódott. » 10:36 ASZTALITENISZ: A Menkő Veronika, Phan Viola kettős bronzérmes lett a cseh nemzetközi utánpótlás-bajnokság serdülő leány csapatversenyében. »
02.10.
13:52 ASZTALITENISZ: A fiúk között a BVSC-Zugló, a lányoknál a Statisztika végzett az élen a 2016-os utánpótlás-pontversenyben. »
02.06.
19:23 ASZTALITENISZ: Balszerencsés körülmények is közrejátszottak abban, hogy nem a remélt eredményeket hozta az első U21-es Eb, de a két éremmel joggal elégedett Aranyosi Péter felnőttkapitány. »
02.05.
20:59 ASZTALITENISZ: Molnár István Patrik nyerte az ifjúsági egyest, Molnár Dávid pedig harmadik lett a Molnár János-emlékversenyen. » 19:30 ASZTALITENISZ: Molnár István Patrik nyert az ifjúságiak között a Molnár János-emlékversenyen. » 17:39 ASZTALITENISZ: A párosban biztos volt, hogy lesz magyar szereplő az U21-es Eb fináléjában, hiszen az elődöntőt Majoros a horvát Pucarral az oldalán a Szudi, Ecseki duó ellen vívta; a vegyes kettős nyert, majd a döntőben alulmaradt, így ezüstérmes lett, Szudiék bronzot szereztek. » 13:28 ASZTALITENISZ: Ezüstérmes a Majoros Bence, Tomislav Pucar páros a szocsi U21-es Európa-bajnokságon. » 10:26 ASZTALITENISZ: Majoros Bencéék párosa jutott döntőbe a Szocsiban zajló U21-es Európa-bajnokságon. »
02.04.
21:54 ASZTALITENISZ: Both Olivér otthon tartotta a a serdülők aranyát a BVSC-Zugló által rendezett, hagyományos, nemzetközi Molnár János-emlékversenyen, és a nap végén ezúttal is megtartották a gyertyás emlékezést a tragikusan elhunyt névadóra. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: gyors@utanpotlassport.hu
...hogy az első, 1926-ban Londonban rendezett világbajnokság mind az öt versenyszámát a magyarok nyerték?