UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2017-02-27 07:54

Világraszóló filmsiker

A 13 éves műugró, Hais Dorottya az egyik főszereplője az immár Oscar-díjjal elismert rövidfilmnek, a Mindenki címűnek. A lányka Los Angelesben élhette át az elképesztő sikert.

reb Két év is eltelt azóta, hogy leforgatták a Mindenki című kisfilmet, így a benne szereplő lányok sokat nőttek, változtak. A 13 éves Hais Dorottya például az úszás és a ritmikus gimnasztika után műugrásra váltott, s azóta már nemcsak a világot jelentő deszkákon, hanem a sportág deszkáján is szép sikereket ér el, ötszörös korosztályos bajnok.
haisek
haisek
Ezeknél az eredményeknél kétségtelenül hangzatosabb a siker, amely hétfőre virradóan érte a Deák Kristóf rendezte filmet és annak főszereplőjét: a hatalomról, tekintélyről szóló, egy gyermekkórusnak a gondoltnál sokkal nehezebb életét feldolgozó alkotás Oscar-díjat nyert az élőszereplős kisfilm kategóriában. Hais Dorottya a Dolby Színházban élhette át a sikert: néhány héttel ezelőtt, amikor a honlapunk által készített, az M4 Sporton látható, Jövünk! című utánpótlás-magazin forgatott vele, már megvolt a szép vörös estélyi, amelyben részt vett a neki is elismerést hozó Oscar-gálán. A Honvéd ÚVK műugrója, Cserba Brigitta tanítványa akkor arról beszélt, nem szeretne választani a színészet és a sport között, ameddig lehet, a kettőt párhuzamosan csinálja. Immár Oscar-díjjal a zsebében.