UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2017-04-30 20:14

Elsöprő Csata-diadal

A Csata DSE nyerte a leány tinibajnokság nyolcas döntőjét Székesfehérvárott, a döntőben simán 92-61-re győzte le a Zsíros Akadémia Kőbánya együttesét. A harmadik helyet a Széchenyi Kosárlabda Akadémia szerezte meg, a Szekszárd ellenében.

UP-infoNem hozott különösebb izgalmat a leány tini kosárlabdázók székesfehérvári nyolcas döntője: a  Csata DSE együttese rendre 30-40 pontos különbséggel nyerte a mérkőzéseit, egészen a fináléig.

A Csata DSE hatalmas fölénnyel nyerte a leány tinibajnokság nyolcas döntőjét Forrás: kosarsport.hu
A Csata DSE hatalmas fölénnyel nyerte a leány tinibajnokság nyolcas döntőjét Forrás: kosarsport.hu
Ott az addig szintén veretlen Zsíros Akadémia csapata következett. A legfőbb esélyes dolgát azonban a kőbányaiak sem tudták megnehezíteni. Végig vezetve, elképesztően nagy különbséggel, 92-61-re győzött a Csata DSE. A harmadik helyet szintén viszonylag magabiztosan az elődöntőben a soproniak ellen búcsúzó Széchenyi Akadémia szerezte meg, 78-64-re múlta felül a KSC Szekszárdot. Az ötödik helyet a Soproni Darazsak, a hetediket pedig a MVSI Vadmacskák szerezte meg. További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalon.

LEÁNY-TINIBAJNOKSÁG, NYOLCAS DÖNTŐ, SZÉKESFEHÉRVÁR Döntő: Csata DSE–Zsíros Akadémia Kőbánya 92-61 A 3. helyért: Széchenyi KA–KSE Szekszárd 78-64 Az 5. helyért: Soproni Darazsak Akadémia– Török Flóris-Törekvés SE 42-30 A 7. helyért: MVSI Vadmacskák– Dávid Kornél KA 62-55