UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2017-06-16 11:00

Siófokon az élvonal

Megkezdődik a Talent Cup elnevezésű U21-es strandlabdarúgó-torna. A magyarországi viadal a legnagyobb utánpótlás-megméretés a sportágban, a világ élvonalába tartozó csapatok közül többen is a Balaton mellett játszanak a hétvégén.

A magyar válogatott megvédené a címét a siófoki Talent Cupon Forrás: MLSZ
A magyar válogatott megvédené a címét a siófoki Talent Cupon Forrás: MLSZ
UP-info Másodszor rendezik meg Siófokon a Talent Cup elnevezésű tornát.  Az MLSZ strandlabdarúgó-szakága tavaly a világon elsőként rendezett nemzetközi viadalt az U21-es korosztálynak. A nemzetközi szövetség a kezdeményezés mellé állt, ezért rendezik meg újra a világ legnagyobb strandlabdarúgó-utánpótlástornáját. A most kezdődő viadalra nyolc csapat nevezett, olyan, a felnőttek között a világ élvonalába tartozó országok képviseletében, mint a spanyol, a francia vagy a lengyel válogatott. Természetesen a címvédő magyarok is részt vesznek, és Berkes László csapata ezúttal is az aranyéremért száll harcba a Balaton-parti városban. A mieink mellett dolgozik a tornán szakmai igazgatóként az ötszörös világbajnok, brazil legenda Bruno Malias Mendes is.

TALENT CUP, U21-ES NEMZETKÖZI TORNA MLSZ Beach Aréna, Siófok Június 16., péntek 15.00 Fehéroroszország–Spanyolország 16.15 Lengyelország–Ukrajna 17.30 Franciaország–Csehország 18.45 Magyarország–Görögország Június 17., szombat Az előző napi mérkőzések alapján keresztjáték, a program 15 órakor kezdődik Június 18., vasárnap Helyosztók

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.