UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Vízilabda

2017-06-19 17:33

Évzáró ökörsütéssel

Remek hangulatban, gyönyörű helyszínen, ökörsütéssel zárták a 2016/17-es évadot az UVSE vízilabdázói. Az evés-ivás mellett a fővárosi klub összes dobogós csapata a vasárnapi rendezvényen vette át az érmeket a szövetség elnökétől, dr. Kemény Dénestől.

Bruckner Vince A hagyományoknak megfelelően az idén is a Pál-völgyi-barlang mellett található réten tartották az UVSE vízilabdázói az évzáró ünnepségüket. Az eseményen hozzátartozóként több közismert személy is megjelent, mint például a háromszoros olimpiai bajnok pólós Szécsi Zoltán, az ismert sportkommentátor, Hajdú B. István, valamint a korábbi köztársasági elnök és kétszeres olimpiai bajnok Schmitt Pál is.

Remek hangulatban telt az UVSE évzárója.
Remek hangulatban telt az UVSE évzárója.
És persze a legfontosabbak, a gyerekek, körülbelül háromszázan, akik mind az újpesti klubban vízilabdáznak. A remek hangulat szinte mindenkire átragadt, aki kilátogatott a vasárnap délutáni eseményre. Volt sportolási lehetőség, a szervezők ugrálóvárat állítottak fel és természetesen nem maradhatott el az idei rendezvényen sem az évről évre visszatérő ökörsütés. Az UVSE-ben az év serdülő vízilabdázójának választott, a korosztályos csapattal az országos bajnokságot megnyerő Baksa Benedek is örömmel jár hagyományos partira: „Eddig minden alkalommal nagyon jól éreztem itt magam, remek a hangulat, nagyon kellemes a társaság. Sokadszorra vagyok már itt, és azt mondhatom, hogy évről évre egyre jobbá válik a rendezvény.” Természetesen az UVSE fél éve kinevezett szakmai igazgatója, Benedek Tibor is megjelent az ünnepségen, igaz először tette ezt szervezőként, nem pedig vendégként: „Mindig nagyon különleges itt a hangulat, az összes bajnokság befejeztével, az utolsó együtt töltött napon mindenki kienged. Jelen van az összes szülő és több, mint háromszáz vízilabdázó, akik jól érzik magukat az egész napos programon.” A szervezők a díjak átadásának is megadták a módját: az ország legkeresettebb sportkommentátora, Hajdú B. István felkonferálása mellett a 2016/17-es évadban aranyérmes együttesek tagjai a klubelnök Lovas Péter mellett a hazai szövetség elnökétől, dr. Kemény Dénestől vehették át a nekik járó elismeréseket. Az esemény fénypontjaként az országos bajnokságon aranyérmet szerző serdülő fiúcsapatot hívták a színpadra. Az évzáró kétségkívül jól sikerült, az ökörsütés és az éremátadások mellett a jó hangulat sem maradt el. A látottak alapján minden adott az újabb, rendkívül sikeres évadhoz az újpesti klubban. További korosztályos híreink VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.