Válassz másik sportágat:

20:23 ASZTALITENISZ: Három magyar ifjúsági páros is a négy közé jutott a guimaraesi ifjúsági és serdülő Európa-bajnokságon, így már biztosan éremmel térhet haza. » 18:32 ASZTALITENISZ: Három ifjúsági párosunk is elődöntős a guimaraesi Európa-bajnokságon. » 17:00 ASZTALITENISZ: András Csaba a nyolc közé jutásért búcsúzott a portugáliai serdülő Európa-bajnokságon » 16:33 ASZTALITENISZ: Három ifjúsági párosunk is a legjobb nyolc között a portugáliai Európa-bajnokságon. » 15:27 ASZTALITENISZ: Mindkét serdülő leány párosunk kiesett a guimaraesi Európa-bajnokságon. »
07.21.
23:50 ASZTALITENISZ: Egyesben egyedül András Csaba maradt versenyben a portugáliai ifjúsági és serdülő Európa-bajnokságon, mellette több magyar páros is a nyolcaddöntőben várhatja a folytatást. » 15:11 ASZTALITENISZ: András Csaba és Both Olivér a 32 közé jutott serdülő egyesben a guimaraesi Európa-bajnokságon » 00:25 ASZTALITENISZ: A serdülők szépen nyomulnak előre a táblán a portugáliai utánpótlás Eb-n, az ifjúságiak egyesben elhullottak. »
07.20.
16:55 ASZTALITENISZ: A serdülők mezőnyében négy leány és két fiú jutott a legjobb hatvannégy közé a guimaraesi Európa-bajnokságon » 12:27 ASZTALITENISZ: Mindhárom, eddig versenyben lévő magyar fiú kiesett a 64 közé jutásért az ifjúságiak mezőnyében a guimaraesi Európa-bajnokságon »
07.19.
23:06 ASZTALITENISZ: A portugáliai utánpótlás Európa-bajnokságon mozgásba lendült az egyéni versenyek hatalmas gépezete, amelyben az asztalhoz állt, nem kiemelt magyarok vegyes napot produkáltak. » 00:37 ASZTALITENISZ: A négy csapatversenyből háromban orosz siker született; Vitsek Iván szövetségi edző elégedett a fiú-serdülőcsapat bronzérmével, rossz hír azonban, hogy az ifjúsági leányok jövőre a második divízióban kezdik az Eb-t. »
07.18.
18:04 ASZTALITENISZ: A tizennyolcadik helyen végzett az ifjúsági leánycsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 16:11 ASZTALITENISZ: A tizenkettedik helyen végzett az ifjúsági fiúcsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 12:07 ASZTALITENISZ: Tizenharmadik helyen végzett a serdülő leánycsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 00:22 ASZTALITENISZ: Az András Csaba és Both Olivér alkotta fiú-serdülőcsapat kiváló játékkal, nagy küzdelemben ismételte meg a tavalyi bronzérmét a Portugáliában zajló korosztályos Európa-bajnokságon. »
07.17.
19:32 ASZTALITENISZ: Szerdán a tizenegyedik helyért játszhat az ifjúsági fiúcsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 18:41 ASZTALITENISZ: A tizenharmadik helyért játszhat kedden a serdülő leánycsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 16:35 ASZTALITENISZ: Elődöntős a serdülő fiú csapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 14:53 ASZTALITENISZ: Győzött, így a 9-12. helyért folytatja az ifjúsági fiúcsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 12:24 ASZTALITENISZ: Egy győzelem, egy vereség a leánycsapatok helyosztóin a portugáliai Európa-bajnokságon. » 09:43 ASZTALITENISZ: Elkészítették az egyéni versenyszámok sorsolását a portugáliai ifjúsági és serdülő Európa-bajnokságon. »
07.16.
22:27 ASZTALITENISZ: A fiú-serdülőcsapat hétfőn a németek ellen már éremért játszik a portugáliai utánpótlás Európa-bajnokságon. » 20:24 ASZTALITENISZ: A serdülő fiúválogatott nyert, míg az ifjúsági vereséget szenvedett a guimaraesi Európa-bajnokságon. » 19:15 ASZTALITENISZ: Legyőzte Észtországot az ifjúsági leányválogatott a guimaraesi Európa-bajnokságon. » 18:47 ASZTALITENISZ: Vereséget szenvedett a serdülő leánycsapat a nyolc közé jutásért a guimaraesi Európa-bajnokságon. » 14:10 ASZTALITENISZ: Győzött az ifjúsági fiúválogatott, a tizenhat között folytatja a guimaraesi Európa-bajnokságon. » 12:01 ASZTALITENISZ: Vereséget szenvedett az ifjúsági leánycsapat a tizenhatos főtáblára jutásért a guimaraesi Európa-bajnokságon. »
07.15.
23:48 ASZTALITENISZ: A fiú-serdülőcsapat csoportelsőként várja a főtábla küzdelmeit a portugáliai utánpótlás Európa-bajnokságon, de a többiek sem okoztak csalódást a második napon. » 14:21 ASZTALITENISZ: Harmadik meccsén is kikapott az ifjúsági leányválogatott a portugáliai Európa-bajnokságon. » 11:34 ASZTALITENISZ: Csoportelsőként jutott tovább a serdülő fiúcsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. » 11:16 ASZTALITENISZ: Második mérkőzését is megnyerte az ifjúsági fiúcsapat a portugáliai Európa-bajnokságon. »
07.14.
21:27 ASZTALITENISZ: A fiú-serdülőcsapat két szép győzelemmel kezdett a portugáliai utánpótlás Európa-bajnokságon, a leányegyüttes ötven százalékot teljesített. » 20:46 ASZTALITENISZ: Második párharcát elvesztette a serdülő leánycsapat a guimaraesi Európa-bajnokságon. » 17:26 ASZTALITENISZ: Győzött az ifjúsági fiúcsapat a guimaraesi Európa-bajnokság első napján. » 16:12 ASZTALITENISZ: A serdülő fiúk nyertek, az ifjúsági leányok vereséget szenvedtek a guimaraesi Európa-bajnokság első napján. » 12:58 ASZTALITENISZ: Győzelemmel kezdett a serdülő leánycsapat a szlovénok ellen a guimaraesi Európa-bajnokságon. »
07.13.
13:43 ASZTALITENISZ: Érmekért utazik a magyar válogatott a guimaraesi serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságra, a jó szereplést elsősorban a fiatalabbaktól lehet várni. »
07.12.
17:46 ASZTALITENISZ: A szövetség két nappal a korosztályos Eb előtt függesztette fel az ifjúsági leányválogatott szakvezetőjét, akit etikai vétséggel vádolnak. A tréner honlapunknak azt mondja, nem létező ügyről van szó. » 16:16 ASZTALITENISZ: Honlapunk értesülése szerint nem Szabó Krisztián vezeti az ifjúsági leányválogatottat a két nap múlva kezdődő portugáliai Európa-bajnokságon. »
07.11.
12:59 ASZTALITENISZ: András Csabával az élen a fiataljaink kárpótolhatják a sportágat az elmúlt két év éremtelenségéért a pénteken Guimaraesben kezdődő serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságon. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: gyors@utanpotlassport.hu
...hogy a pingpongtörténelem első csapatbajnokságát Magyarországon rendezték, méghozzá 1925-ben?