UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Ifjúsági olimpia

2017-07-27 10:06

Húsz döntő vár ránk

Megkezdődött a győri EYOF negyedik versenynapja, amelyen hat sportágban húsz döntőt rendeznek. Percről percre című rovatunkban ezen a napon is összegyűjtünk minden fontos eseményt, és estére összeáll a komplett krónika.

Munkatársainktól Itt az EYOF napkeltéje, negyedszer nyílik meg a Percről percre című rovatunk. Készen áll arra, hogy az élet tovább írja benne a nap krónikáját. 8 óra 50 perc Hat sportág, húsz döntő

Velcz Zsombor teniszmeccseit megtépázta az időjárás
Velcz Zsombor teniszmeccseit megtépázta az időjárás
Ma húsz döntőt rendeznek hat sportágban: atlétikában, cselgáncsban, kerékpárban, teniszben, tornában és úszásban. Mindegyikben szurkolhatunk a magyarok sikeréért. A csapatsportágak képviselői pihenőnapot kaptak, nem lepődnénk meg, ha a röplabdázók, a kézilabdázók és a kosárlabdázók feltűnnének a lelátón a magyar érdekeltségű finálékban. A tegnapi vihart átvészelő kajak-kenusok is pihennek, remélhetőleg a bőrig ázásnak nem maradtak komolyabb nyomai. A sportolók egyik ellenfele ma is az időjárás lehet, a teniszezők, az atléták és a kerékpározók aggódva kémlelik az eget. Előbbiekre különösen rájár a rúd, Velcz Zsombor az eddigi két mérkőzését hat részletben tudta lejátszani.