UtánpótlásSport
2024. április 18.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2017-11-20 13:33

Kapitányi felügyelettel

Regionális edzést tartott a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és a Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Szövetség, a foglalkozást Ivkovics Sztojan, a felnőtt-férfiválogatott szövetségi kapitánya felügyelte.

UP-info A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és a Bács-Kiskun Megyei Kosárlabda Szövetséggel 2016-ban hívta életre a régiós összetartást a környező sportszervezetekkel együttműködve, amelynek célja a tehetségek kiemelése és fejlesztése, illetve a szakmai munka egységesítése, a közös gondolkodás a régió területén.

MERCEDES AKADÉMIA
MERCEDES AKADÉMIA
Az évadban szombaton tartották az első projektnapot, amelyre Kecskemét mellett Nagykőrösről, Bajáról, Kunszentmiklósról, Kiskunfélegyházáról érkeztek a 2006 és 2004 között született fiatal kosárlabdázók, összesen negyvenegyen. Az edzések és mérkőzések szakmai felügyeletét Ivkovics Sztojan, a felnőtt férfiválogatott szövetségi kapitánya és Kégel Tamás szakágvezető végezte három kollégájával, Király Lászlóval, Ifj. Kégel Tamással és Lakosa Zsolttal. A módszer és a megvalósítás példaértékű. Már csak az szükséges hozzá, hogy folyamatos legyen a régiós összetartás.