UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2018-02-08 20:56

Az apa nyomdokain

Komoly érdeklődést mutat a Manchester United labdarúgócsapata a 18 éves Justin Kluivert iránt. Az Ajax fiatal szélsőjének neve ismerősen cseng: a korábbi holland Barcelona-csillag, Patrick Kluivert fia. Beszámolók szerint a két klub előrehaladott tárgyalásokat folytat.

Bodó Zsombor – utanpotlassport.hu Az Ajaxban nevelkedett Justin Kluivertet hosszú ideje nagy ígéretnek tartják Hollandiában, 14 éves kora óta rendre tagja a korosztályos válogatottaknak. Tavaly januárban Peter Bosz irányítása alatt debütált az Eredivisében, áprilisban pedig gólpasszt jegyzett a Schalke elleni Európa Liga-negyeddöntőben. Az idén alapemberré vált az első csapatban, tizenhét meccsen öt gólt szerzett és három gólpasszt adott.

Justin Kluivert iránt a Manchester United érdeklődik a legkomolyabban
Justin Kluivert iránt a Manchester United érdeklődik a legkomolyabban
A bajnokságban jelenleg a második helyen álló Ajaxnak nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja tartani, hiszen a Manchester United mellett a Bundesligában szintén ezüstérmes pozíciót elfoglaló RB Leipzig is megkaparintaná a tinédzser csatárt. A komolyabb érdeklődő jelenleg az angol klub, amit az is bizonyít: Manchesterben már Marcus Rashford nyári távozása is felvetődött. A transfermarkt.de információi szerint a szélső ára 7 és félmillió euró, de a vevő alighanem ennek a többszörösét lesz kénytelen leszurkolni érte. Róla beszélnek, és ma már inkább csak afféle mellékzönge, hogy ő az egykori Barcelona-csillag, Patrick Kluivert fia. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.