Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2013-as esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el.

Április 20-ig a 2014.03.01 és 2014.03.31 közötti időszak teljesítményeit figyelembe véve

 

Válassz az alábbi szakosztályok közül:

232 szavazat
18 szavazat
5 szavazat
228 szavazat
85 szavazat

 

E-mail címe:

 

A szavazat csak abban az esetben lesz érvényes, amennyiben a kapott e-mail-ben található címet megnyitja.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a közönségszavazás 25%-os mértékben esik latba a végelszámolásnál, így a szavazás győztese nem válik automatikusan a díj nyertesévé.

 

Szavazóink egyúttal feliratkoznak hírlevelünkre.

Kiket díjazunk?

A díjat 2013 januárjától kezdődően minden hónapban az az utánpótlás-nevelő műhely nyeri el, amely az Utanpotlassport.hu, a MOB és a Decathlon képviselői által alkotott kuratórium döntése alapján, valamint a honlap olvasóközönsége részére meghirdetett szavazás eredményeként a rangsor élén végez az aktuális hónapban nyújtott teljesítménye alapján.

Jelölés

Kérjük, az alábbi űrlapot töltsd ki, majd a „KÜLD” gomb megnyomásával továbbítsd jelölésedet, ily módon figyelmünkbe ajánlva azt az utánpótlás-nevelő műhelyt, melyet – kizárólag – az adott hónapban (a hó első napjától az utolsóig) mutatott teljesítménye alapján arra a legérdemesebbnek tartasz. (Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az egy-egy szakosztályra leadott ajánlások száma semmilyen mértékben nem befolyásolja a kuratóriumot abban: végső soron mely műhelyeket jelöli szavazásra.) Az ajánlott klubjának, szakosztályának (sportágának), településének, valamint a jelölő nevének, e-mail címének kitöltése után, kérjük, néhány rövid mondatban indokold, véleményed szerint az aktuális hónapban milyen szempontok alapján érdemelné ki az adott szakosztály „A hónap műhelye” címet. (Az ajánló adatait az Utanpotlassport.hu szerkesztősége kizárólag a szavazás idejére, a jelölések valós tartalmának ellenőrzése céljából rögzíti, azokat semmilyen más célra nem használja föl, harmadik félnek nem adja ki.)

Jelölési szempontok

Javasoljuk, hogy elsősorban olyan szakosztályt ajánlj a díj elnyerésére, amely az adott hónapban:

  • kiemelkedően eredményesen szerepelt sportága legjelentősebb nemzetközi vagy hazai eseményein.
  • lehetőségeihez, körülményeihez mérten nagy mértékben fölülmúlta a várakozásokat.

Kikre voksolhatsz a jelölést követően?

A szavazáson havonta arra az 5 szakosztályra lehet voksolni, amelyet a szerkesztőségbe az olvasóktól, a sportági szakszövetségektől, a kluboktól és egyéb sportszervezetektől beérkezett előzetes javaslatok alapján a kuratórium kiválaszt. A szavazás a februári időszakra március 10-től 20-ig tart. Voksolni – kizárólag ebben a periódusban – a SZAVAZZ! gombra kattintva lehet.

Melyik lesz „A hónap műhelye”?

„A hónap műhelye” címet az a szakosztály nyeri el, amely a legkisebb helyezési számot éri el az értékelés során. A szavazati arányok: közönségszavazás 25%, Utanpotlassport.hu 25%, MOB 25%, Decathlon 25%. Figyelem! Egy szakosztály egy évben csak egyszer nyerheti el a díjat!

Díjazás

„A hónap műhelye” a kitüntető cím mellett a Decathlon Magyarország által felajánlott 500.000 forint értékű vásárlási utalványt is elnyeri, továbbá jogosulttá válik „A hónap műhelye” cím használatára.

Díjátadás

A 2014 februári nyertes számára: március 28-án. (A díjátadás pontos időpontjáról és helyéről a díjazottat értesítjük.)

A 2014-es esztendő összteljesítménye alapján meghirdetjük „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály – amely értelemszerűen „A hónap műhelye”-i közül kerül ki – a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el annak a döntésnek az eredményeként, amelyet „A hónap műhelye” díj kuratóriuma (Utanpotlassport,hu, MOB, Decathlon) hoz meg az esztendő végén.