UtánpótlásSport December 8-án Egy nap az utánpótlásért címmel konferenciát rendez az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a fiatalok sportjának aktuális kérdéseiről
2022. december 8.
  • instagram
Egy nap az utánpótlásért – konferencia
Keresés:

Sportágak

Atlétika

2011-05-26 07:38

Mázsányi kő tűnt el a Kő-hegyről

Amint az köztudott, jövőre rangos nemzetközi viadalnak ad otthont Magyarország: Szentendrén, a skanzen közelében rendezik meg a mezei futó Európa-bajnokságot, amelynek már javában folynak az előkészületei.

UP-info A hír azért kaphat helyet honlapunkon, mert nemrégiben gimnazisták, vagy ha úgy tetszik, ifi, junior és utánpótlás korú fiatalok is hozzájárultak az esemény sikeréhez. A szentendrei Móricz Zsigmond Gimnázium lelkes önkéntesei a területrendezésből vették ki a részüket, konkrétan a pálya nyomvonalán található köveket és szikladarabokat távolították el. Munkájuk volt bőven, mert az Eb helyszínét Kő-hegynek is nevezik. A nap végére kiderült: okkal... A szövetség vezetői, a kontinensbajnokság részvevői ez úton is köszönik a Móricz diákjainak a segítségét, mert aktivitásuknak köszönhetően mázsányi kő került ki a talajból, s esett le a szervezők válláról. Aki kedvet kapott a takarításhoz, s az önkéntes munkájával szeretne hozzájárulni a vetélkedő sikeres megrendezéséhez, az a [email protected] címen jelentkezhet.