- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

Gardi-dobogó Heerdében

Gardi Dominika a harmadik helyen végzett a juniorok rövid összetett versenyében az idei korosztályos bajnokság helyszínén, az ezúttal Európa Kupa-viadalt rendező Heerdében.

UP-info A szokások szerint jól szerepeltek az utánpótláskorú magyar görkorcsolyázók a soros nemzetközi megméretésen. Ezúttal Hollandiában, Heerdében álltak rajthoz Európa Kupa-versenyen – ugyanott rendezik az idén a korosztályos Európa-bajnokságot.

gardi_dominika_dobogon [1]

Gardi harmadik lett Heerdében

A 18 éves kora ellenére sok nagy csatát megélt Gardi Dominika remekelt, hiszen az erős mezőnyben a harmadik helyen zárt a junior A kategória rövid összetett versenyszámában. Ugyanitt a hozzá hasonlóan a szegedi Tornádó Team-et erősítő Kopilovic Eleonóra a tizedik helyen végzett.

Szögi Tamás a junior fiúk között ért a célba tizenharmadikként, míg Iványi Tamást a 29. helyen intették le (a 10000 m eliminációban elért döntője és 21. helye szép teljesítmény). Erdős Dávid (47.) a mezőny második felében fejezte be a versenyt, ellenben hosszú összetettben az előkelőnek számító 20. helyet szerezte meg.

A legutóbbi Európa Kupa-futamról itt írtunk [2].