Válassz másik sportágat:

21:30 KOSÁRLABDA: A Soproni Sportiskola nyerte meg a fiú serdülők országos bajnokságát, miután a döntőben a hazaiak legyőzték a Vasas Akadémiát. » 21:13 KOSÁRLABDA: A Csata DSE együttese nyerte meg a leány kadétbajnokság országos nyolcas döntőjét, miután legyőzte a Vasas Akadémia csapatát a fináléban. » 17:58 KOSÁRLABDA: Egy ponttal győzött a Soproni Sportiskola a fiú serdülőbajnokság országos nyolcas döntőjének a fináléjában » 17:43 KOSÁRLABDA: A Csata DSE leányai nyerték meg a kadétbajnokságot » 16:04 KOSÁRLABDA: Szoros csatában, de a DVTK Akadémia lett a bronzérmes alakulat a leány kadétbajnokság országos nyolcas döntőjében » 14:18 KOSÁRLABDA: A Soproni Darazsak végeztek az ötödik helyen a leány kadétbajnokságban » 12:04 KOSÁRLABDA: A dombóváriak szerezték meg a hetedik helyet a fiú serdülőbajnokság döntőjében, Sopronban »
05.26.
19:20 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia fiú serdülő- és leány kadétcsapata egyaránt bejutott az országos bajnokság döntőjébe, ahol a Soproni Sportiskola, illetve a Csata DSE lesz az ellenfelük. » 16:38 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia leányai bejutottak a kadétbajnokság országos nyolcas döntőjének a fináléjába »
05.25.
22:04 KOSÁRLABDA: Még mindig százszázalékos a Debreceni KA a fiú serdülők országos döntőjében. » 21:01 KOSÁRLABDA: A papírforma érvényesült a leány kadétbajnokság nyolcas döntőjének második napján. » 20:42 KOSÁRLABDA: Továbbra is veretlen a Csata DSE, győzött a Kosárlabda Akadémia Pécs a leány kadétbajnokság országos döntőjében » 18:40 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia veretlenül, a BEAC-Újbuda nyeretlenül zárta csoportját a leány kadétbajnokság országos döntőjében » 18:03 KOSÁRLABDA: A Soproni Sportiskola a tegnapi Vasas Akadémia elleni bravúr után ma kikapott a fiú serdülőbajnokság országos döntőjében » 17:38 KOSÁRLABDA: Továbbra is veretlen a Debrecen a fiú serdülőbajnokság országos döntőjében » 15:40 KOSÁRLABDA: Második mérkőzésén is kilenc ponttal győzött a Szombathelyi Sportiskola fiú serdülőcsapata » 14:12 KOSÁRLABDA: A DVTK Akadémia felülmúlta a Bajai NKK-t a leány kadétbajnokság országos nyolcas döntőjének a második fordulójában » 10:37 KOSÁRLABDA: A Csata DSE második mérkőzését is simán nyerte a leány kadétbajnoki országos nyolcas döntőben »
05.24.
22:46 KOSÁRLABDA: Hozták a kötelezőt a leány kosárlabdázók kadétbajnoki országos nyolcas döntőjének csapatai az első játéknapon. » 22:27 KOSÁRLABDA: Két győzelemmel kezdtek a házigazda soproniak a fiú serdülő csapatok bajnokságának országos nyolcas döntőjében. » 21:07 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia második mérkőzését is megnyerte a leány kadétbajnokság országos nyolcas döntőjében » 19:56 KOSÁRLABDA: Győzött a Debreceni KA a fiú serdülőbajnokság országos nyolcas döntőjének első fordulójában » 19:41 KOSÁRLABDA: A KSC Szekszárd második mérkőzését is megnyerte a kadét leánybajnokság országos nyolcas döntőjében » 17:52 KOSÁRLABDA: Szoros mérkőzésen nyert a Szombathely a fiú serdülőbajnoki országos nyolcas döntő első fordulójában » 15:54 KOSÁRLABDA: A Csata DSE 66 pontos győzelmet aratott a leány kadétbajnoki országos nyolcas döntő első fordulójában » 13:22 KOSÁRLABDA: Sima győzelemmel kezdett a Vasas a fiú serdülőbajnokság nyolcas döntőjében » 12:03 KOSÁRLABDA: Győzelemmel kezdte a KSC Szekszárd együttese a leány kadétbajnokság nyolcas döntőjét » 09:06 KOSÁRLABDA: A szombathelyieknek a címvédő pasarétiek lehetnek a legnagyobb riválisai a serdülő fiúk ma kezdődő országos bajnokságának nyolcas döntőjében. »
05.23.
19:53 KOSÁRLABDA: Csütörtökön rajtol a kosárlabdázó leányok kadétbajnoki országos nyolcas döntője; a felkészülésről és az esélyekről a résztvevő csapatok edzői nyilatkoztak honlapunknak. » 19:45 KOSÁRLABDA: Vasárnap rendezik az U18-as B33 országos döntője » 09:01 KOSÁRLABDA: Interjú Orgona Gergővel, a KTE-Duna Aszfalt 17 éves, kétméteres centerével, aki május elején már az élvonalban is bemutatkozhatott, s megdobta első pontjait is. »
05.18.
13:25 KOSÁRLABDA: A 16 éves Kass Balázs remek szezont produkált az Alba Fehérvár színeiben. »
05.16.
19:20 KOSÁRLABDA: A Kanizsa DKK együttese végzett az élen a serdülő leány B döntőben » 18:52 KOSÁRLABDA: Csak a bajnok Csata DSE-től szenvedett vereséget, így ezüstérmes lett a kőbányai Zsíros Akadémia serdülő leánycsapata; az akadémisták idei szerepléséről, céljaikról és a hazai utánpótlás helyzetéről beszélgetett munkatársunk Tatár Istvánnal, a Zsíros Akadémia szakosztályvezetőjével, a serdülő leányok edzőjével. » 16:26 KOSÁRLABDA: Két csapat, a Bajai NKK és a BEAC-Újbuda KA az alsóházból a megnyert felsőházi keresztbejátszáson át jutott be a leány kadétbajnokság országos, nyolcas döntőjébe. Vajda Anna, illetve Csányi Tamás a két gárda mestere a fináléba vezető útról és esélyeikről nyilatkozott honlapunknak. » 10:13 KOSÁRLABDA: Szerb sikerek születtek a III. Bács-Kiskun megyei reménységek nemzetközi tornán »
05.14.
21:51 KOSÁRLABDA: Jó esélye van az élvonalba kerülni a Csata DSE női csapatának, amely kizárólag utánpótláskorú játékosokat foglalkoztat; a csapat erejéről, esélyeiről terveiről Tursics Krisztián edző nyilatkozott honlapunknak. »
05.13.
21:54 KOSÁRLABDA: A leány serdülőbajnokság nyolcas döntőjében két fővárosi együttes vívta az aranymeccset; a Csata DSE megvédte címét a kőbányaiak elleni fináléban. » 20:32 KOSÁRLABDA: A fehérvári fiúk a juniorbajnokság után a kadétok aranyát is behúzták; edzőjük szerint sima meccs volt a Vasas Akadémia ellen 57-55-ös sikert hozó döntő. » 18:07 KOSÁRLABDA: A Csata DSE alakulata 24 ponttal nyert a Zsíros Akadémia együttese ellen a leány serdülőbajnokság országos nyolcas döntőjének a fináléjában » 17:55 KOSÁRLABDA: Az Alba Fehérvár csapata nyerte meg a fiú kadét országos bajnokságot » 15:46 KOSÁRLABDA: A Szombathelyi SI KA csapata bronzérmet nyert a fiú kadétbajnokság országos nyolcas döntőjében » 15:42 KOSÁRLABDA: A Soproni Darazsak Akadémia lett a harmadik a leány serdülőbajnokság országos nyolcas döntőjében »
05.12.
20:06 KOSÁRLABDA: Az Alba Fehérvár és a Vasas Akadémia csapata küzd meg vasárnap a fiú kadétbajnoki címért miután az elődöntőben a fehérváriak a szombathelyieket, a Vasas pedig a Honvédot verte meg; a látottakat a két győztes csapat edzője, Pethő Ákos, illetve Sárosi Bulcsú értékelte. » 19:00 KOSÁRLABDA: A Csata DSE és a Zsíros Akadémia Kőbánya csapata játssza a vasárnapi, bajnoki címet eldöntő mérkőzést a leány serdülő kosárlabdázók győri országos döntőjében. » 18:30 KOSÁRLABDA: A Zsíros Akadémia csapata jutott be a leány serdülőbajnokság országos döntőjének vasárnapi fináléjába » 16:57 KOSÁRLABDA: Az Alba Fehérvár az első biztos résztvevője a fiú kadétbajnokság vasárnapi döntőjének » 15:42 KOSÁRLABDA: Győzött a Debrecen a fiú kadétbajnokság országos döntőjének keresztjátékában »
05.11.
22:32 KOSÁRLABDA: Fordulatos mérkőzésekkel folytatódott a fiú kadétbajnokság országos döntője Szolnokon. » 21:50 KOSÁRLABDA: Megállíthatatlannak tűnik a Csata DSE a leány serdülő országos nyolcas döntőben. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]
…hogy Amerikában a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) 1950-ben alakult meg?