UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Öttusa

2018-06-16 21:15

Aranyat ájulásig

Az érmek számából látszik, hogy mennyien tesznek a gyerekekért – hallottuk a kapitánytól. Az ifjúsági Eb ugyanis újabb aranyat, ezüstöt hozott, ezúttal az U19-es fiúknál. Bőhm Csaba második lett, Tamás József pedig – miután rosszul lett a vívás közben – győzelemhez segítette a csapatot a kombinált számban. Majd elájult a célban.

A. A. – utanpotlassport.hu A héten megszokottnál is jobban fel volt dobva Szloboda József utánpótlás-kapitány, amikor telefonon utolértük Drzonkówban, az ifjúsági Eb helyszínén, az U19-es fiúk versenye után.

A vívás volt a döntő, persze a nagy futás sem ártott
A vívás volt a döntő, persze a nagy futás sem ártott
„Nagyon nagyon feszített volt a tempó, sok izgalommal. Úszásban tudtuk, hogy ki mire képes, ezt a többség hozta is, megúszta, amit a selejtezőben. A vívás volt a döntő, aláírtam volna előre azt az eredményt, amit végül elértek a fiúk. Ezek után Bőhm Csaba hihetetlen futással megszerezte egyéniben a második helyet. Tamás Joci a vívásnál szólt nekem, hogy rosszul van, hányingere, hasmenése lett, a futás után el is elájult, jó lövészetével viszont a tíz közé került. Katona Bálint szintén fantasztikusan futott, mondtuk is neki, hogy minden másodperc számít a csapat miatt. Gyurka Márk Manó a vívásnál vérzett el, végül az ő eredménye nem számított bele a csapatba, amely aranyérmes lett" – mondta a kapitány. A kőbányai Bőhm Csaba – Geleta Balázs tanítványa – ezüstje mellett Tamás József 8., Katona Bálint 15., Gyurka Márk Manó 22. helyen végzett. „Nagyon büszke vagyok mindenkire, aki velünk van, az érmek számából látszik, hogy mennyien tesznek a gyerekekért. És még vasárnap is van három szám, három váltó, ott is van esélyünk" – fejezte be a szakvezető. További korosztályos hírek ÖTTUSÁBAN  a sportági aloldalunkon.