- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

Tiszai aranyak a Dunánál

A. A. – utanpotlassport.h [1]u  Ideális körülmények köszöntöttek a mediterrán hangulatú Bajára, a Mogyi Triatlonverseny keretein belül megtartott korosztályos országos bajnokság napjára. Pedig a június szeszélyes volt eddig, mint az április, de ezúttal sem megfőni, sem megfagyni nem kellett.

Sinko-Uribe Ábel nyerte az ifik versenyét [2]

Sinko-Uribe Ábel nyerte az ifik versenyét

„Kellemes volt az idő, ezúttal nem volt harminc fok, a viharok pedig lementek már” – mondta Bajai Péter versenyigazgató szombat este, fáradtan és megkönnyebbülve. Mint hozzátette, a kerékpár során nagyon technikás, kanyargós pálya várt a résztvevőkre a Sugovica-parti város belvárosában, ami igazi kihívás volt a résztvevőknek. Megoldották a legjobbak.

U23-ban a PSN versenyzője, Bicsák Bence, a junioroknál a tiszaújvárosi Lehmann Csongor, az ifiknél a szintén tiszaújvárosi Sinko-Uribe Ábel lett a magyar bajnok az erősebb nemben. A nőknél, illetve a lányoknál U23-ban a Bátorfi AGRIA KTK  versenyzője, Sebők Klaudia, juniorban a Fergeteg Triatlon SE színeiben versenyző Soós Fanni Kinga, az ifiknél a tiszaújvárosi Bóna Kinga győzött.

A felnőtt mezőnyt is tekintve Bicsák és Lehmann lett a két legjobb a férfiaknál a spirnttávú ob-n, míg a nőknél Sebők Klaudia eredménye a felnőtteknél ezüstöt, Soós Fanni Kingáé bronzot ért.

További korosztályos hírek TRIATLONBAN  [3]a sportági aloldalunkon.