UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2018-11-04 13:49

Novemberi költözés

Már csak az engedélyeztetés maradt hátra, és beköltözhetnek a Budapest Honvéd-MFA fiataljai az új utánpótlás-centrumba. A kispestiek tulajdonosa, George F. Hemingway vallja, hogy az összesen nyolc pályát magába foglaló létesítmény világszínvonalú feltételeket biztosít majd az ifjú labdarúgóknak.

L.S. - utanpotlassport.huKispesten már mindenki a költözést várja, hiszen a Bozsik Stadion bontásával párhuzamosan a Honvéd beköltözne az új utánpótlás-centrumba, amely a fiatalok mellett a felnőtt labdarúgók felkészülésére is szolgál majd az új stadion 2020-ra tehető elkészültéig.

George F. Hemingway szerint minden igényt kielégít majd az új utánpótlásközpont
George F. Hemingway szerint minden igényt kielégít majd az új utánpótlásközpont
Persze a központ elsősorban a Magyar Futball Akadémia növendékeinek épült. A 2007-es alapítás óta a piros-feketék kiemelkedően szerepelnek a hazai mezőnyben, akár a korosztályos bajnoki helyezéseket, akár az NB I-be beépített, vagy külföldre értékesített akadémistákat tekintjük. „Az átadás pontos napját még nem tudjuk, jelenleg az utolsó simítások zajlanak, a kisebb hibák kijavítása, illetve a különböző hatósági engedélyeztetések. Reményeink szerint novemberben beköltözhetünk, ezt mindenki nagyon várja már. A létesítmény világszínvonalú, összesen nyolc pályát foglal magában, az épületek pedig 4200 négyzetméteren terülnek el” − mondja George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa. Habár az építkezés befejezését korábbra tervezték, a kivitelezők kaptak időt a hibák korrigálására. A kispestiek első embere nem aggódik emiatt, mint mondja, minden az elképzelések szerint alakul. További korosztályos híreink LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.