UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2018-11-14 16:32

Kontravereség

Elveszítette idei utolsó mérkőzését az Eb-selejtezősorozatban eddig remeklő U17-es labdarúgó-válogatottunk. Preisinger Sándor tanítványai Poprádon maradtak alul 2−1-re a szlovákok elleni felkészülési találkozón, a mieink gólját Molnár Rajmund szerezte.

L.S. - utanpotlassport.huKapott gól nélkül, csoportelsőként jutott az elitkörbe U17-es labdarúgó-válogatottunk, Preisinger Sándor tanítványai a szerbeket, a románokat és a litvánokat is megelőzték az Eb-kvalifikáció első szakaszában. A szövetségi edző bő kerettel indult az idei utolsó felkészülési találkozóra, amelyet Poprádon, a házigazda szlovákok ellen vívott a magyar együttes.

Remek teljesítményt nyújtott ősszel U17-es válogatottunk Fotó: mlsz.hu
Remek teljesítményt nyújtott ősszel U17-es válogatottunk Fotó: mlsz.hu
Ugyan a mezőnyfölény a mieink mellett szólt az első játékrészben, a hatékonyság a szlovákokat jellemezte: Gomola és Sabo is egy-egy kontra végén volt eredményes. A szünetet követően a középhátvéd Dávid Zoltán maradt egyedül a pályán, Preisinger teljes sorcserét hajtott végre. A meccsritmust nehezen vette fel a frissen beszállt együttes, ám a hajrában kiegyenlítődött a játék, sőt Molnár Rajmund révén a szépítés is összejött. Az egyenlítés azonban nem, így szűk vereséggel zárta az évet U17-es válogatottunk.

U17-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, POPRÁD Szlovákia−Magyarország 2−1 (2−0) Magyarország, 1. félidő: Hegyi Krisztián − Buna Gábor, Dávid Zoltán, Horváth Milán, Csányi Ádám − Posztobányi Patrik, Kata Mihály, Szalay Szabolcs − Komáromi György, Mester Csaba, Zuigeber Ákos Magyarország, 2. félidő: Vaits Marcell − Hosszú Zétény, Dávid Zoltán, Americo Pereira, Feledy Balázs − Kosznovszky Márk, Takács Kevin, Tóth Borisz − Tóth Milán, Molnár Rajmund, László Dávid Szövetségi edző: Preisinger Sándor Gólszerzők: Gomola 22., Sabo 37., illetve Molnár 89.

További korosztályos híreink LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.