UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2018-12-07 12:38

A mérleg pozitív, de nincs főtábla

A 17 éves Harasztovich Fanni megnyerte utolsó csoportmérkőzését az Ausztráliában zajló ifjúsági asztalitenisz-világbajnokságon, ám így sem jutott a főtáblára.

UP-info Lezajlottak az ausztráliai Bendigóban az ifjúsági asztalitenisz-világbajnokság csoportküzdelmei. A Statisztika PSC 17 éves pingpongosa, Harasztovich Fanni továbbjutásához (azaz csoportelsőségéhez) pénteken arra lett volna szükség, hogy legyőzze a brazil Giulia Takahashit, közben pedig a francia Prithika Pavade 4:3-ra vagy 4:2-re nyerjen a dél-koreai Sin Ju Bin ellen.

Búcsúzott a világbajnokságtól Harasztovich Fanni Forrás: MOATSZ
Búcsúzott a világbajnokságtól Harasztovich Fanni Forrás: MOATSZ
A maga feladatát megoldotta a vb egyetlen magyar indulója, hiszen 4:0-ra megverte Takahashit, ám ez csak a csoport második helyéhez volt elég, mert Sin Ju Bin nem botlott Pavade ellen. A koreai egyébként a 32 fős főtábla első körében 4:2-re kikapott az amerikai Amy Wangtól. Harasztovich Fanni tehát két győzelemmel és egy vereséggel zárta a bendigói világbajnokságot.

HARASZTOVICH FANNI PÉNTEKI CSOPORTMÉRKŐZÉSE AZ IFJÚSÁGI VILÁGBAJNOKSÁGON Harasztovich Fanni–Giulia Takahashi (brazil) 4:0 (8, 9, 5, 9)

A csoport végeredménye: 1. Sin Ju Bin (dél-koreai) 6 pont, 2. Harasztovich Fanni 5 pont, 3. Prithika Pavade (francia) 4 pont, 4. Giulia Takahashi (brazil) 3 pont

További korosztályos híreink ASZTALITENISZBEN a sportági aloldalunkon.