Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
object(WP_Error)#1464 (2) { ["errors"]=> array(1) { ["invalid_term"]=> array(1) { [0]=> string(16) "Üres kifejezés" } } ["error_data"]=> array(0) { } }
Decathlon

Sportágmenü:

19:59 LABDARÚGÁS: Szendrei Norbert (20) kezdőként léphet pályára a Magyar Kupa fináléjában » 19:10 LABDARÚGÁS: Negyvenszeres fizetést ajánlott az Udinese a 20 éves angol középpályásnak » 18:52 VÍZILABDA: Új vezetőedzővel vágott neki a következő ob I-es szezonra való felkészülésnek a Szentes női csapata; az együttesből bár távozott meghatározó korosztályos játékos, a cél továbbra is helyi fiatalok beépítése. » 18:41 KÉZILABDA: Két győri fiatal is a NEKA-ban folytatja » 18:21 SAKK: Mától elérhető Polgár Judit Sakkjátszótér alkalmazása » 17:24 LABDARÚGÁS: Szoboszlai Dominik (19) jövőjéről faggatták a Salzburg sportigazgatóját » 17:00 BIRKÓZÁS: Kocsit tolt-húzott a lejtőn − így készült a junior Európa-bajnok, 76 kilogrammos Nagy Bernadett a karanténidőszakban. » 16:40 KOSÁRLABDA: Szerződést hosszabbított Angyal Barbarával (19) a Csata női élvonalban szereplő együttese » 16:10 JÉGKORONG: U18-as női világbajnokságot is rendezne Győr a már majdnem elkészült Nemak-jégcsarnokban » 15:38 HEGYIKERÉKPÁR: Az utánpótlás is bizonyíthatott a csömöri időmérő edzésen » 15:11 LABDARÚGÁS: Magyar gólkirálya lehet az U19-es török ligának, a Besiktas utánpótlásában nevelkedő, korosztályos magyar válogatott Kalafat Álmos (18) ráadásul a tanulmányait sem hanyagolja el. » 14:55 LABDARÚGÁS: Tizennyolc éves uruguayi csatárt szerződtetne a Bayer Leverkusen » 14:02 LABDARÚGÁS: Huszonegy éves argentin támadót igazolhat a Leeds United » 13:29 RÖPLABDA: Két utánpótlás-válogatottal bővült az 1. MCM-Diamant Kaposvár Extraligában szereplő női csapatának kerete. » 13:01 JÉGKORONG: Az utánpótlás legjobbjait is díjazta a szövetség »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]