Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
object(WP_Error)#1492 (2) { ["errors"]=> array(1) { ["invalid_term"]=> array(1) { [0]=> string(16) "Üres kifejezés" } } ["error_data"]=> array(0) { } }
Decathlon

Sportágmenü:

14:50 RÖPLABDA: Külföldre igazol a Kecskemét fiatal válogatott játékosa, Pesti Marcell (19) » 13:45 VÍVÁS: A 19 éves ifjúsági olimpiai bajnok kardozóval, Rabb Krisztiánnal beszélgettünk az elhalasztott utánpótlás-világbajnokságról, a koronavírus-járvány okozta leállásról és az újrakezdésről. » 12:53 LABDARÚGÁS: Ansu Fatiért (17) gigaajánlat érkezett, de a Barcelona nem akarja elengedni » 12:07 VÍZILABDA: A kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmund szakmai igazgatóként, Kaposváron tehet a sportág hazai fejlődéséért. » 11:10 LABDARÚGÁS: Ferrán Torresre (20) vetette ki hálóját a Borussia Dortmund együttese » 10:17 RÖPLABDA: Sólyom Emese (19) a női NB I-ben érdekelt MÁV Előre Bericap együttesébe igazolt » 09:55 LABDARÚGÁS: Sokba került a maszk nélküli fotó Jadon Sanchónak (20) » 09:00 LABDARÚGÁS: A kaposvári Borbély Ákos (19) megszerezte első gólját az NB I-ben » 08:50 ÚSZÁS: Olimpiai sorozatunkban ezúttal talán minden idők legemlékezetesebb magyar aranyérmére, az akkor 14 éves Egerszegi Krisztina szöuli sikerére emlékezünk. »
06.05.
20:53 TEKE: Új otthonban erősítené meg utánpótlását a Kaposvár szuperligás csapata » 20:20 LABDARÚGÁS: A Real Madrid valószínűleg nem hosszabbít szerződést Luca Zidane-nal (22) » 20:00 KOSÁRLABDA: „Kicsit délebbre, ahol a gazdaság nem ennyire erős, nemcsak be akarják, hanem be is kell rakniuk a csapatba a fiatal helyi játékosokat” – mondta Székely Norbert, a női válogatott szövetségi kapitánya az utánpótláskorúak első osztályú lehetőségeiről. » 19:40 ÚSZÁS: A Ferencváros a koronavírus-járvány miatt nem rendezi meg a hagyományos táborát » 18:51 KOSÁRLABDA: A női válogatott szövetségi kapitánya elvárja, hogy egyre több fiatal kapjon lehetőséget az NB I-ben »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]