object(WP_Error)#1305 (2) { ["errors"]=> array(1) { ["invalid_term"]=> array(1) { [0]=> string(16) "Üres kifejezés" } } ["error_data"]=> array(0) { } }
Decathlon

Sportágmenü:

20:49 LABDARÚGÁS: Ronaldóék döntik el, hogy Zsóri Dániel (18) megkapja-e hétfőn a Puskás-díjat » 20:36 KÉZILABDA: Egyhetes tiszakécskei edzőtáborral megkezdte a felkészülést női juniorválogatottunk a jövő nyári U20-as világbajnokságra. » 19:54 DARTS: Kovács Patrik nyerte az U23-as PDC-világbajnokság kelet-európai selejtezőjét » 19:08 KÉZILABDA: Gólgazdag meccsen győzött az FTC U21-es gárdája a felnőtt NB I/B-ben » 19:06 KÉZILABDA: Három forduló után még öt csapat (Balatonfüred, Csurgó, Veszprém, FTC, Szeged) áll hibátlan mérleggel a fiú ifjúsági bajnokságban. » 18:03 ASZTALITENISZ: Huzsvár Erik egyesben és Szántosi Dáviddal az oldalán párosban is a legjobb nyolcig jutott a horvát nemzetközi utánpótlás-bajnokságona serdülők között. » 17:58 VÍVÁS: A Budapesti Honvéd és az AVA Békéscsaba fiataljai nyerték a csapatversenyt a junior párbajtőrözők Magyar–kupa-fordulójában » 17:16 ASZTALITENISZ: Huzsvár Erik a negyeddöntőben búcsúzott serdülő egyesben a spanyol nemzetközi utánpótlás-bajnokságon » 16:29 LABDARÚGÁS: Portré a korosztályos válogatott Pápai Emőkéről, aki 16 évesen már az MTK U19-es és felnőttcsapata között ingázik, s kettesével rúgdalja a gólokat. »
15:56 TRIATLON: Horváth Karol ismét megállíthatatlan volt, megnyerte a belgrádi junior Európa–kupa állomást
14:40 BIRKÓZÁS: Id. Lévai Zoltán, az U23-as kötöttfogású válogatott vezetőedzője az egy hónap múva kezdődő budapesti korosztályos vb-n induló magyar versenyzőkről és esélyeikről beszél honlapunknak. » 14:31 ASZTALITENISZ: Huzsvár Erik kínaiveréssel negyeddöntős serdülő egyesben a horvát nemzetközi utánpótlás-bajnokságon » 14:07 TENISZ: A juniorkortól búcsúzó Nagy Adrienn és Makk Péter is első, egyesben aratott felnőttbajnoki címével ünnepelte a korosztályváltást; de férfi és női párosban is remekeltek a tizenévesek. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]