UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2019-05-13 11:18

Asztalitenisz: négy korosztályban hirdettek országos bajnokot a mohácsi újonc és serdülő viadalon

Összesen hét klub ifjú asztaliteniszezője nyert egyéni aranyérmet a mohácsi újonc és serdülő országos bajnokságon. Kiemelkedően szerepelt a két elsőséget begyűjtő Molnár Kendra (Statisztika), illetve az egy arannyal és két bronzzal zárt Kizakisz Georgiosz Nikolaosz (Yorgos SE).

UP-info - utanpotlassport.huSzínes eredményeket hozott a Mohácson rendezett újonc és serdülő országos asztalitenisz-bajnokság − az egyéni versenyeken összesen hét klub ifjú versenyzője nyert aranyérmet.

Kizakisz Georgiosz Nikolaosz a serdülő ranglista negyedik helyére jött fel Fotó: Yorgos SE
Kizakisz Georgiosz Nikolaosz a serdülő ranglista negyedik helyére jött fel Fotó: Yorgos SE
Remekelt a Statisztika kötelékébe tartozó Molnár Kendra, aki az U12-es korosztály mellett az U13-as versenyen sem talált legyőzőre. Hasonlóan eredményes volt Kizakisz Georgiosz Nikolaosz (Yorgos SE), aki az U12-es aranyérem mellett az U13-as korcsoportban és a serdülők között egyaránt harmadik lett. Érdekesség, hogy a serdülő korosztály kiemelkedő versenyzője, Tölgyes Dorottya jelenleg Thaiföldön edzőtáborozik, a nyírbátori lány távollétében az orosházi Balogh Ágnes Kíra állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

ÚJONC ÉS SERDÜLŐ ORSZÁGOS ASZTALITENISZ-BAJNOKSÁG, MOHÁCS Leányok. U11: Barcsai Sophie (Bournemouth − angol), U12: Molnár Kendra (Statisztika), U13: Molnár Kendra (Statisztika), U15: Balogh Ágnes Kíra (Orosháza) Fiúk. U11: Varga Botond Zoltán (Magyar−Kínai Asztalitenisz Klub), U12: Kizakisz Georgiosz Nikolaosz (Yorgos SE), U13: Szántosi Dávid (Szarvas), U15: Huzsvár Erik Bendegúz (KSI)

További korosztályos híreink ASZTALITENISZBEN a sportági aloldalunkon.