UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Birkózás

2019-05-21 10:52

Négy szabadfogású birkózóérem Erdélyből

A serdülő szabadfogású birkózó válogatott négy harmadik hellyel térhetett haza Kolozsvárról. Az Erdélyben rendezett nemzetközi emlékversenyt Ursu Geluról és Márton Gheorgheról nevezték el.

A serdülő szabadfogású válogatott Kolozsváron Forrás: birkozoszov.hu
A serdülő szabadfogású válogatott Kolozsváron Forrás: birkozoszov.hu
UP-infoSerdülő nemzetközi verseny keretein belül emlékeztek meg Ursu Gelu és Márton Gheorghe szabadfogású birkózókról Erdélyben. A megmérettetésen a magyar válogatott tagjai is részt vettek, és négy bronzéremmel térhettek haza a szomszédos országból. A Szatmári Zsolt és Csonka Csaba irányította tízfős magyar különítményből öten léphettek szőnyegre a dobogós helyezésért Kolozsváron. Érmet végül az FTC fiatalja, Gombos Alex, az UTE versenyzője, Rácz Balázs, az Orosházi Spartacus sportolója, Fekete Bence és a Szarvasi Birkózó Egyesület képviselője, Hajduch Nándor szerzett.

URSU GELU ÉS MÁRTON GHEORGE SERDÜLŐ SZF. NEMZETKÖZI EMLÉKVERSENY, KOLOZSVÁR A magyar válogatott eredményei 48 kg: 3. Gombos Alex 48 kg: 3. Rácz Balázs 57 kg: 3. Fekete Bence 57 kg: 5. Major Zoltán 68 kg: 3. Hajduch Nándor Kiesett: Gyurasits Máté (42 kg), Tóth Patrik (57 kg), Molnár Tibor (57 kg), Bakonyi Levente (68 kg), Komáromi Viktor (68 kg)

Egyéb korosztályos hírek BIRKÓZÁSBAN a sportági aloldalunkon.