UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-06-10 20:46

Labdarúgás: már a Juventus is De Ligtre hajt

A Juventus is beszállt a Matthijs de Ligtért zajló versenyfutásba, a torinói klub ráadásul „nehéztüzérséggel” támadott, ugyanis az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo indított hadjáratot azért, hogy az európai futballpiac várhatóan legértékesebb portékája Olaszországba tegye át székhelyét.

A portugál válogatott klasszisa vasárnap este a Hollandia elleni Nemzetek Ligája döntőt követően jelezte az Ajax Amsterdam 19 éves belső védőjének, hogy igazoljon Torinóba, ugyanakkor az efelől érdeklődő újságírók kérdéseit elhessegetve a játékos azt válaszolta, most sokkal inkább a csalódottság uralkodik rajta az 1-0-ra elveszített finálét követően, mintsem a csábítással foglalkozzon.

A 19 éves Matthijs de Ligt győztes gólt szerzett a BL-negyeddöntő visszavágóján Torinóban Forrás: BBC
A 19 éves Matthijs de Ligt győztes gólt szerzett a BL-negyeddöntő visszavágóján Torinóban Forrás: BBC
Matthijs de Ligt Ajax Amsterdammal idén Bajnokok Ligája elődöntőt játszott, posztján a sorozat egyik legjobbja volt, így nem meglepő, hogy olyan csapatok szeretnék soraikban tudni, mint a végső győztes Liverpool – ahol válogatottbeli poszttársa, Virgil van Dijk is szerepel – vagy éppen az FC Barcelona. További korosztályos híreink LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.