UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-06-11 12:44

Kilencedik lett egy németországi tornán a Debreceni Labdarúgó Akadémia

Öt győztes és két vesztes mérkőzéssel kilencedik lett a Debreceni Labdarúgó Akadémia U15-ös csapata egy nagyszabású németországi nemzetközi tornán.

Az Osnabrück közelében fekvő Hollage városában vett részt nemzetközi futballtornán a Debreceni Labdarúgó Akadémia U15-ös alakulata. Szűcs János együttese erős csoportba került, ahol a helyi Blau-Weiss Hollage ellen 1−0-s győzelmet aratott, míg a szintén német Arminia Bielefeldtől és a lengyel Stomil Olsztyntól minimális, 1−0-s vereséget szenvedett.

A németországi torna megnyitója FORRÁS: dvsc.hu
A németországi torna megnyitója FORRÁS: dvsc.hu
A debreceniek ezzel az A jelű kvartettben a harmadik helyen végeztek, és a III. csoportban folytatták a küzdelmeket. Itt a fehérorosz Dinamo Minszk és két német gárda, a Bersenbrück, valamint a Haste 01 volt az ellenfél. Ezt a csoportot veretlenül, kapott gól nélkül nyerte meg csapatunk, amely így a 9. helyért játszhatott a VfL Osnabrück ellen. A debreceniek ezen a találkozón is remekeltek, és 1−0-ra nyertek. A magyarok tehát úgy végeztek a 9. helyen, hogy öt győzelem mellett mindössze kétszer szenvedtek vereséget, rúgtak tizenegy gólt, és csak kettőt kaptak. A torna egyébként holland döntőt hozott: a Sparta Rotterdam 1−0-ra nyert a Vitesse Arnhem ellen. A dobogó harmadik fokára a cseh Viktoria Plzen állhatott.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia kerete Lisztes Bence, Tömöri Martin – kapusok; Fábián Bence, Hegedűs Tamás, Kuszkó Dominik, Lénárt Gábor, Nagy Roland, Tóth Balázs, Karmacsi Richárd, Kovács Erik, Bigun Oleg, Székelyhidi Sándor, Széles Ábel, Virág Tamás, Bajusz Milán, Harcsa Dávid, Krajcsovics Ábel, Lázók László, Pinczés Krisztián, Batai Tamás.

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.