UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-06-18 20:48

A Real Madrid 18 éves szerzeménye tízszer jobb, mint Vinícius Júnior

Újabb nagy reménység érkezett Brazíliából a Real Madridhoz. A 18 éves Rodrygo Goas a szakemberek szerint máris olyan adottságokkal rendelkezik, amelyekkel hamar a világ legjobbjai közé tartozhat.

Bemutatta új futballistáját a Real Madrid. A keddi esemény főszereplője Rodrygo Goes, aki a brazil Santosból érkezik a spanyol fővárosba. A mindössze 18 esztendős támadóért a hírek szerint 54 millió eurót fizetett a klub.

maxresdefault
maxresdefault
A brazil U20-as válogatottban is szereplő játékos a Marca című lapnak nyilatkozva leszögezte, alig hiszi el, hogy csatlakozhat a Real Madridhoz, ahol együtt futballozhat legnagyobb bálványával, Eden Hazard-ral. Rodrygo elárulta, a belga csillag látható a telefonja képernyőfotóján is.  „Rodrygo tízszer jobb, mint Vinícius. Elképesztő technikai adottságai vannak. Egészen lenyűgöző” – mondta az ifjú csillag kapcsán Edmilson, a Barcelona korábbi brazilja. Hamarosan kiderül, igaza van-e a korábbi játékosnak. Mindenesetre a Brazíliát irányító Tite szövetségi kapitány szerint Rodrygo, noha fél évvel fiatalabb, sokkal érettebb futballista Vinícius Júniornál – számol be a rangado.24.hu. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.