UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-06-19 17:41

Labdarúgás: új szerződést kötött az MTK-val a 20 éves utánpótlás-válogatott kapus

A labdarúgó NB II-ben rajthoz álló MTK szerződést hosszabbított Bese Balázzsal, a 20 esztendős kapus 2022. június 30-ig szóló megállapodást kötött a klubbal – számolt be a kék-fehérek honlapja. A U-válogatott kapus az elmúlt idényben kölcsönben a Vasasban futballozott.

A 20 éves U-válogatott kapus, Bese Barnabás a 2018–2019-es idényben 34 mérkőzésen állt a kapuban a Vasas kölcsönjátékosaként, így kölcsönszerződése lejártával jelentős meccsrutint szerezve térhetett vissza az MTK-hoz, és 2022-ig hosszabbított is a kék-fehérekkel. A csapat új vezetőedzője, Michael Boris remekül ismeri, hiszen az U21-es válogatottnál korábban már dolgoztak együtt.

Bese Balázs marad az MTK-nál (Fotó: MTK Budapest)
Bese Balázs marad az MTK-nál (Fotó: MTK Budapest)
„Ismerős közegbe érkezem, hiszen 15 éves korom óta tartozom az MTK kötelékébe. A beilleszkedéssel tehát nem lesz probléma” – mondta a klub honlapjának Bese Balázs. „A tavaly nyári kölcsönadásom fő célja az volt, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Az akkori lépés elérte a célját, hiszen csak alig néhány mérkőzést kellett kihagynom a Vasasban. Úgy érzem, az elmúlt néhány hónap kifizetődő lesz, hiszen rutint szereztem, olyan meccseken állhattam a kapuban, amikor érezhető volt, hogy nagyobb a tét, nem szabad hibázni. Nagyon jó edzőnek tartom Michael Borist, egyértelműen játékospárti. A keret alkalmas lehet arra, hogy visszajussunk az élvonalba, a fiatalok mellett sikerült megtartani meghatározó játékosokat is” – tette hozzá a kapus. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.