Sportágmenü:

21:00 KÉZILABDA: Tízgólos különbséggel verte Romániát a magyar válogatott a győri U19-es Eb középdöntőjében, s ezzel a legjobb négy közé jutott. » 21:18 LABDARÚGÁS: Orvosi vizsgálaton vett részt Torinóban, ezzel szinte biztossá vált, hogy a Juventusban folytatja pályafutását az Ajax 19 éves holland válogatott védője, Matthijs de Ligt. » 20:39 ASZTALITENISZ: Érem nélkül tért haza a magyar csapat az ostravai serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságról, így érthető, hogy a szakvezetők nem mindegyike elégedett tanítványai teljesítményével; Vígh Zsolt, Fekete Soma, Vitsek Iván és Lindner Ádám értékelte honlapunknak a kontinensviadalon látottakat. » 20:58 SPORTLÖVÉSZET: Mészáros Eszter negyedik, Toma Dorina hatodik lett a suhli junior-világkupaversenyen 10 méteres légpuskában » 20:51 KOSÁRLABDA: Simán verték a litvánok a letteket a férfi U20-as izraeli A divíziós Európa-bajnokságon » 19:51 KÉZILABDA: A románokat is legyőzte, így elődöntős a magyar válogatott a Győrben zajló leány U19-es Eb-n » 19:25 KOSÁRLABDA: Nagy különbségű vereséget szenvedett a magyar csapat Izlandtól a férfi U20-as B divíziós Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén, s ezzel eldőlt, hogy az alsóházban, a 9-16. helyért folytathatják a küzdelmet. » 18:38 KOSÁRLABDA: Nem sikerült a bravúr: az utolsó csoportmeccsén kikapott az U20-as férfiválogatott a matosinhosi B divíziós Eb-n, így lecsúszott a negyeddöntőről » 18:21 KOSÁRLABDA: Némi meglepetésre, a brit U20-as férfiválogatott legyőzte a szerbeket, és bejutott a negyeddöntőbe az izraeli A divíziós Európa-bajnokságon » 17:33 KOSÁRLABDA: Németország U20-as férficsapata negyeddöntőbe jutott a Tel Avivban zajló A divíziós Európa-bajnokságon » 16:38 RÖPLABDA: Magabiztos japán győzelem az amerikaiak felett a Mexikóban zajló női U20-as világbajnokságon » 15:34 KOSÁRLABDA: A negyeddöntőért lép pályára szerdán 17 órától az U20-as férfiválogatott a matosinhosi B divíziós Európa-bajnokságon »
07.16.
23:00 KÉZILABDA: A kötelező győzelem megvan Bahrein ellen a férfi U21-es világbajnokság nyitó fordulójában, ám sem a számszerű eredménnyel, sem pedig a mutatott játékkal nem lehetett elégedett Gyurka János szövetségi edző. »
07.17.
15:35 JÉGKORONG: Három fiatal magyar jégkorongozó is részt vett a nemzetközi szövetség fejlesztő táborában, amelyet a finnországi Vierumakiban rendeztek meg; egyikük, a 15 éves kapus, Balázs Olivér lelkesen mesélt élményeiről, tapasztalatairól. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]