Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
object(WP_Error)#1483 (2) { ["errors"]=> array(1) { ["invalid_term"]=> array(1) { [0]=> string(16) "Üres kifejezés" } } ["error_data"]=> array(0) { } }
Decathlon

Sportágmenü:

06.05.
20:53 TEKE: Új otthonban erősítené meg utánpótlását a Kaposvár szuperligás csapata » 20:20 LABDARÚGÁS: A Real Madrid valószínűleg nem hosszabbít szerződést Luca Zidane-nal (22) » 20:00 KOSÁRLABDA: „Kicsit délebbre, ahol a gazdaság nem ennyire erős, nemcsak be akarják, hanem be is kell rakniuk a csapatba a fiatal helyi játékosokat” – mondta Székely Norbert, a női válogatott szövetségi kapitánya az utánpótláskorúak első osztályú lehetőségeiről. » 19:40 ÚSZÁS: A Ferencváros a koronavírus-járvány miatt nem rendezi meg a hagyományos táborát » 18:51 KOSÁRLABDA: A női válogatott szövetségi kapitánya elvárja, hogy egyre több fiatal kapjon lehetőséget az NB I-ben » 18:12 SPORTLÖVÉSZET: A KSI és az UTE közös szervezésében szombaton kezdetét veszi a háromfordulós online verseny, amelynek érdekessége, hogy minden egyesület a saját lőteréről kapcsolódik be a viadalba. » 17:48 RÖPLABDA: Az utánpótlás megerősítése az elsődleges cél a Tatabánya női csapatánál » 16:49 KÉZILABDA: Szerződést hosszabbított a NEKA sportszakmai vezetője, Hajdu János » 16:39 LABDARÚGÁS: Újvári Gáborral, a Mészöly Focisuli SE szakmai alelnökével beszélgettünk a két és fél hónapos kényszerszünet legfontosabb felismeréseiről, valamint az utánpótlás-nevelő egyesület újraindulásáról. » 15:53 KÉZILABDA: A Győr ismét kölcsönadta a junior-világbajnok Binó Boglárkát (20) » 14:55 LABDARÚGÁS: Távozik a Csíkszeredából Magyari Szilárd (22), a Puskás Akadémia kölcsönjátékosa » 13:30 BIRKÓZÁS: Gyertyagyújtással emlékeztek a csütörtökön elhunyt, U23-as Eb-ezüstérmes Tóth Bendegúzra » 13:17 KÉZILABDA: Csütörtökön lett teljes az NB I mezőnye, a férfiak között a Vác visszalépése miatt a nagyon fiatal kerettel készülő Veszprémi KKFT együttese indulhat; a klub ügyvezető igazgatóját, Éles Józsefet kérdeztük. » 12:56 LABDARÚGÁS: Három éve Sancho (20) majdnem a Real Madridba igazolt »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: [email protected]