UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-07-05 14:52

Labdarúgás: az U21-es Eb spanyol sztárja a Manchester Unitedról beszélt

Dani Olmo számos európai élcsapat figyelmét felkeltette az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével. A Manchester United pedig állítólag már ajánlatot is tett a Dinamo Zagreb spanyol játékosáért.

A Barcelonában nevelkedett Dani Olmo kulcsszerepet vállalt abban, hogy Spanyolország visszavágva a németeknek a két évvel korábbi vereségért – 2–1-re győzni tudott az olaszországi kontinensbajnokság fináléjában. A Dinamo Zagreb játékosa szerezte a 69. percben a végül győztesnek bizonyult találatot, de emellett is jól futballozott.

Dani Olmo klubot váltana, de csak olyan csapathoz menne, ahol biztosan játszik is Forrás: metro.co.uk
Dani Olmo klubot váltana, de csak olyan csapathoz menne, ahol biztosan játszik is Forrás: metro.co.uk
Olmo a döntőt követően úgy nyilatkozott, úgy érzi eljött pályafutásában az a pillanat, amikor még előrébb léphet, és akár a horvátnál erősebb bajnokságban is bizonyíthat... Érdeklődőkben nincs hiány, nevelőegyesülete, a Barcelona mellett a legtöbbször a Manchester Unitedről és a Tottenhamről lehetett olvasni vele kapcsolatban. Angol források szerint az MU-nál már a hivatalos ajánlatot is előkészítették. „Őszintén megvallva, nem tudok erről semmit – idézi a 21 éves szélsőt a horvátországi T–Portal. – Ez ügynököm, Andy Bara és édesapám dolga. Én az ilyen pletykákkal nem szeretném terhelni magam. Mi a fontos számomra? Nagyon egyszerű: olyan csapatban folytassam, ahol játszhatok. Mivel még mindig fiatal vagyok, ez a legfontosabb szempont a számomra″ – tette hozzá Olmo. A spanyol futballista jelenlegi szerződése 2021 nyaráig szól Horvátországban, ennek ellenére, nem valószínű, hogy marad a Dinamónál. Utóbbi 25 millió eurót szeretne érte kapni – legalább. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.