UtánpótlásSport
2024. április 16.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2019-08-01 16:42

Kézilabda: visszavágott a fiú ifiválogatott a szlovéneknek

A Kárpáti Krisztián vezette fiú kéziválogatott lejátszotta a szkopjei U19-es világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzését. A magyar csapat Balatonbogláron lépett pályára a szlovének ellen, és tizennégy gólos különbségű győzelmet aratott (29–15).

Simán nyertek Vajda Hubáék a szlovének elleni visszavágón Forrás: keziszovetseg.hu
Simán nyertek Vajda Hubáék a szlovének elleni visszavágón Forrás: keziszovetseg.hu
Szerdán és csütörtökön is barátságos mérkőzést játszott Balatonbogláron a fiú U19-es kézilabda-válogatott Szlovénia korosztályos együttese ellen. Kárpáti Krisztián tanítványai az első párharcot két góllal elveszítették, ám másodjára már esélyt sem adtak a riválisnak (29–15). A magyarok legközelebb csak az észak-macedóniai korosztályos világbajnokságon lépnek pályára augusztus 6-án. A fiúk a B-csoportban bizonyíthatnak, amelyben a tavalyi U18-as Európa-bajnok svédek és az Eb-hetedik franciák mellett az egyiptomi, a tajvani, valamint a kanadai válogatottal szemben kell helytállniuk.

FÉRFI U19-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, BALATONBOGLÁR Magyarország–Szlovénia 29–15 (11–8) A magyar csapat gólszerzői Vajda 6, Bajusz, Melnyicsuk 4, Hornyák 4, Prainer 3, Gál 2, Kőhegyi 2, Papp 1, Szuharev 1, Tóvizi 1

További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.