UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2019-08-31 19:43

Asztalitenisz: Huzsvár és Tölgyes is duplázott az évadnyitó viadalon

A KSI-s Huzsvár Erik és a nyírbátori Tölgyes Dorottya uralta az ifjúságiak és a serdülők mezőnyét az utánpótláskorú pingpongozók évadnyitó ranglistaversenyén a BVSC-Zugló, illetve a Statisztika csarnokában.

Hagyományosan augusztus végén nyitották meg az új évadot az utánpótláskorú asztaliteniszezők. Ahogyan általában, a fiúk viadalát a BVSC-Zugló Szőnyi úti csarnokában, a lányok versenyét a Statisztika Marczibányi téri termében rendezték meg.

Tölgyes Dorottya és Huzsvár Erik is duplázott az évadnyitón Forrás: MOATSZ
Tölgyes Dorottya és Huzsvár Erik is duplázott az évadnyitón Forrás: MOATSZ
Két kiemelkedő szereplője mindenképpen volt, a hétközi viadalnak, ugyanis Huzsvár Erik és Tölgyes Dorottya is duplázott egyesben, mindkét fiatal az ifjúságiak (U18) és a serdülők (U15) mezőnyében is győzött. Ami a párosokat illeti, az ifjúságiak versenyén a Kishegyi Ákos, Ócsai Máté, valamint Dari Helga (Statisztika), Drabant Anita kettős nem talált legyőzőre, míg a serdülőknél a Szántosi Dávid (Szarvas), Kizakisz Nikolaosz (Yorgos SE) és Czeglédi Dorka (Statisztika), Volentics Anna (Dunakeszi) duó nyert. A legkisebbek, az újoncok mezőnyében Szántosi Dávid, Zacommer Zétény (BVSC-Zugló) és Poór Balázs (Szombathelyi AK), illetve Molnár Kendra (Statisztika), Molnár Liza (Szombathelyi AK) és Szűcs Natália (High Life SE) nyakába akasztottak aranyérmet. A fiúk között a legjobb egyesületet is díjazták: a házigazda BVSC-Zugló csapata végzett a pontverseny élén a KSI SE és a PEAC előtt. Részletes eredmények: ITT További korosztályos hírek ASZTALITENISZBEN a sportági aloldalunkon.