UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2019-09-19 21:00

Motorsport: Mugellóban zárja a szezont a 12 éves Kecskés Bence

Az olasz PreMoto3-ban versenyző fiatal gyorsasági motoros, a 12 éves Kecskés Bence számára a hétvégén zárul a szezon. A magyar reménység remekül teljesített ebben az évben, első idényében többször is pontszerző helyen végzett.

A 12 éves gyorsasági motoros, Kecskés Bence számára a hétvégén Mugellóban ér véget a PreMoto3-as versenyszezon. A pálya nem ismeretlen számára, hiszen, áprilisban már versenyzett ott, és akkor 14., illetve 12. helyet szerzett.

Kecskés Bence 1.jpg&w=710&h=586
Kecskés Bence 1.jpg&w=710&h=586
Az RXP-Sic58-at erősítő magyar fiú teljesítményére több dolog is jó hatással lehet. Például, hogy csapata három évvel meghosszabbította a szerződését, és bejelentette, jövőre már a CIV Elf Moto3 bajnokságban is elindítják. Ez újabb lehetőségeket teremt a MotoGP felé száguldó Bence számára, de a versenyző előbb még Mugellóban szeretne helytállni. Legutóbbi futamán hatalmas eső zúdult a pályára, az időjárás ezúttal is kiszámíthatatlannak tűnik. A 25 fős mezőnyben 41 ponttal a 12. helyen álló fiúnak reális esélye van, hogy még előrébb végezzen. További korosztályos hírek MOTORSPORTBAN a sportági aloldalunkon.