UtánpótlásSport
2024. április 16.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2019-09-22 19:06

Kézilabda: öt csapat hibátlan a fiú ifjúsági bajnokságban

Különösebb meglepetések nélkül rajtolt el a fiú ifjúsági kézilabda-bajnokság. A Nyugati csoportban a Balatonfüred, a Csurgó és a Veszprém, míg keleten az FTC és a Szeged kezdett kiemelkedően.

Három forduló pergett le eddig a fiú ifjúsági kézilabda-bajnokságban, amelyben a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttese a címvédő, miután a májusi Final Four aranymeccsén legyőzte a Telekom Veszprém együttesét.

Remekül kezdett az FTC a Keleti csoportban Forrás: fradi.hu
Remekül kezdett az FTC a Keleti csoportban Forrás: fradi.hu
A bogláriak ugyanakkor már nem százszázalékosak, miután néhány kulcsjátékosukat nélkülözve viszonylag simán, 34–25-re kikaptak a még százszázalékos nagy rivális Balatonfüred vendégeként. A Nyugati csoportban három meccs után még a Telekom Veszprém és a Csurgói KK együttese örvend százszázalékos mérlegnek. Keleten „újoncként” – az előző évadban még a Nyugati csoportban szerepelt – kitűnően kezdett az FTC alakulata, meggyőző sikereknek köszönhetek 3/3-as mérlegüket, ahogyan hibátlan a rendre négyes döntőbe jutó Pick Szeged is. A bajnokság a jövő héten újabb rangadókkal folytatódik.

A Nyugati csoport élmezőnye: 1. Balatonfüredi KSE 6 pont, 2. Telekom Veszprém 6, 3. Csurgói KK 6, 4. NEKA 4, 5. Rév TSC 4, 6. ETO SZESE 4 A Keleti csoport élmezőnye: 1. FTC 6, 2. Pick Szeged 6, 3. Kecskeméti TE 5, 4. B.Braun Gyöngyös 5, 5. Balmazújvárosi KK5, 6. Dabasi KC 4