- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

Több mint háromszáz fiatal atlétáját ünnepelte az Ikarus BSE

1600px_IMG_6321 [1]

 •  Forrás: Ikarus BSE

„Az alapot a gyermek korcsoportjaink adják, így minden esélyünk megvan, hogy növeljük az utánpótláskorúak létszámát az ifjúsági és junior-világversenyeken” – mondta Csúr Attila szakosztályvezető az atléta-utánpótlás egyik meghatározó egyesületének, a mátyásföldi Ikarus BSE-nek az évzáróján.

Az egyesület 2019-es aktvitásáról ifj. Tomhauser István vezetőedző tájékoztatta a megjelenteket, elmondta: a szakosztály több mint háromszáz gyermeke vett részt a különböző viadalokon, a terematlétika-versenyeken, pályaversenyeken, váltófutó-bajnokságokon, mezeifutó viadalokon, óvódás versenyeken.

Az Erzsébetligeti Színházban rendezett évzárón részt vett Gyulai Miklós, a szövetség elnöke, a budapesti szövetségből Korompai Péter elnök és Sátor László főtitkár, továbbá Kovács Péter polgármester – és iskolaigazgatók, testnevelők, szép számmal.

A legnagyobb tapsot a válogatott atléták, Kerekes Gréta, Baji Balázs, valamint a Koroknai fivérek, Tibor és Máté kapták. Az egymás után színpadra hívott sportolók számtalan egyéni és csapatbajnoki érmet, helyezést szállítottak 2019-ben is, igazolva, hogy továbbra is a sportág egyik kiemelt bázisa az Ikarus BSE.

További korosztályos hírek ATLÉTIKÁBAN [2] a sportági aloldalunkon.