UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2019-12-13 20:49

Kézilabda: harmadik meccsét már elvesztette a „kis Veszprém” a SEHA Ligában

Nem bírt a szerb Metaloplastikával, és elvesztette a veretlenségét a Telekom Veszprém U21-es gárdája a SEHA Ligában. Momir Ilics és Gulyás Péter együttese négy góllal kapott ki a harmadik meccsén a nemzetközi sorozatban.

A Szpartak Moszkva elleni kettős siker után a harmadik SEHA Liga-mérkőzésére készült a Telekom Veszprém U21-es együttese, amely ezúttal a szerb Metaloplastika otthonában helyettesítette néhány rutinos játékos kiegészülve (Cupara, Székely, Paczkowski, Strlek, Blagotinsek) a nagyokat.

Kikapott Szerbiában a Telekom Veszprém U21-es csapata Forrás: Telekom Veszprém
Kikapott Szerbiában a Telekom Veszprém U21-es csapata Forrás: Telekom Veszprém
Jól kezdték a találkozót a bakonyi fiatalok, bő negyedórányi játék után 10–7-re vezettek, azonban akkor egy viszonylag hosszúra nyúló hullámvölgy következett, amely gyakorlatilag az első félidő végéig tartott. A szünetre már a háromgólos szerb vezetéssel vonultak a felek (18–15). A folytatásban küzdött becsülettel a Veszprém, sikerült egyenlítenie, aztán azonban megint elhúztak a hazaiak. Noha újabb és újabb esély nyílt az ikszre, egyikkel sem sikerült élni. A Metaloplastika végül 30–26-os sikerévek vette el a „kis Veszprém” veretlenségét a nemzetközi sorozatban.

SEHA LIGA Metaloplastika (szerb)–Telekom Veszprém 30–26 (18–15) Telekom Veszprém: Cupara, Székely (kapusok), Bakos, Blagotinsek 2, Bodor, Dobi, Dörnyei, Hornyák 1, Ilics 2, Melnyicsuk 3, Paczkowski 9, Sisa, Strlek 9, Szuharev, Szűcs.