UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2020-04-20 12:03

Kosárlabda: elrajtolt a kihívás, amelyben Honti Kata mozdulatait kell másolni

A már visszavonult, Euroliga-győztes kosárlabdázó, Honti Kata segített a Soproni Darazsak Akadémia digitális oktatáshoz szükséges anyagainak elkészítésében − a klub bejelentette, új kezdeményezést hirdet növendékeinek Másold Katát! – Kihívás! címmel.

A soproni női kosárlabdázás legendája, a Valenciával 2012-ben Euroliga-győztes Honti Kata három éve, 29 évesen fejezte be a pályafutását. Az Olaszországban élő klasszis épp akkor látogatott Magyarországra, amikor a koronavírus-járvány okozta határlezárások miatt kiderült, nem tud visszautazni a párjához Umbriába. Kata a tehetetlen helyzetben sem tétlenkedett: az itthon töltött időt kihasználva közreműködött a Soproni Darazsak Akadémia digitális oktatáshoz szükséges anyagainak elkészítésében.

Elrajtolt a Másold Katát! - Kihívás! Forrás: FIBA
Elrajtolt a Másold Katát! - Kihívás! Forrás: FIBA
A klub bejelentette, új kezdeményezést hirdet növendékeinek Másold Katát!–Kihívás! címmel: „A következő öt hétben − a digitális tananyagok végzésével párhuzamosan − közös kihívást is indítunk darazsainknak. Minden héten közzéteszünk egy rövid videót a közösségi oldalainkon, amelyet az egykori saját nevelésű játékosunkkal, a fantasztikus pályafutása során megannyi kimagasló eredményt elért soproni ikonunkkal, Honti Katával készítettünk. A te feladatod, hogy másold le minél pontosabban a gyakorlatsort, Kata mozdulatait. Készíts ugyanilyen videót és küldd el nekünk szombat délig a [email protected] email-címre − a neved, a születési dátumod, és a jelenlegi csapatod megadásával együtt (ha túl nagy a videód mérete, akkor használd valamelyik internetes fájlküldő programot). A beérkezett anyagokat kiértékeljük és minden héten díjazzuk a legjobbat! A nyeremények mindegyikét Kata aláírásával juttatjuk el hozzád.” Az első feladat: További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.