- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

Amerikaifutball: a 21 éves Winfield Jr.-nak már az édesapja is játszott új csapattársa, Tom Brady ellen

Korábban beszámoltunk róla, hogy szombat hajnalban a második és a harmadik körrel folytatódott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosbörzéje [1]. A draft nem szűkölködött meglepetésekben. A Cincinnati Bengals a Clemson elkapóját, Tee Higginst választotta a 33. helyen, a Philadelphia Eagles az Oklahoma irányítóját, Jalen Hurts-ot kérte.

Forrás: 247sports.com [2]

 •  Forrás: 247sports.com

Tom Brady csapata, a Tampa Bay Buccaneers a védelemben erősített a 21 éves Antoine Winfield Jr.-ral. A fiatal játékos édesapja még játszott a csapat új irányítója, a hatszoros Super Bowl-győztes Brady ellen.

Ez egyszerűen őrület, Brady minden idők legjobbja, mindig is ő volt a kedvenc játékosom. Hihetetlen, hogy még az apám ellen is játszott, elképesztő belegondolni” – mondta a Minnesota Egyetemről érkező védő, akit a 45. helyen vitt el a floridai klub.

Az idősebb Antoine Winfield mindössze néhány héttel idősebb, mint a 42 éves Brady – aki húsz év után hagyta el a New England Patriots együttesét –, 1999 és 2003 között a Buffalo Bills, 2004 és 2012 között a Minnesota Vikings csapatát erősítette, háromszor beválasztották a Pro Bowl-ba. Azt is elmondhatja magáról, hogy 19 évvel ezelőtt ellopta Brady egyik passzát is.

 

További korosztályos híreink AMERIKAIFUTBALLBAN  [3]a sportági aloldalunkon